You are here:

Marketing Specialist

Company
Belsimpel
Type
Parttime Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description


Plan, organiseer en rapporteer, en werk mee aan enorme marketingcampagnes 

Parttime | 16 u/w | Hoofdkantoor Groningen


Leer alle aspecten van marketing en maak impact!

Wil jij naast je studie, in een tussenjaar of als bijna-afgestuurde je opgedane kennis in de praktijk brengen en tegelijkertijd leren van de beste marketeers? Dan is onze functie van Marketing Specialist misschien wel iets voor jou! Vanaf de eerste dag werk je mee aan landelijke campagnes zoals Black Friday en grote product lanceringen. Samen met jouw fanatieke team zorg je ervoor dat alle campagnes perfect worden voorbereid en uitgevoerd. In no-time ontwikkel je jezelf als expert op het gebied van social media, e-mail marketing, online marketing en PR. Met de marketingcampagnes van Belsimpel bereiken we elke dag miljoenen klanten in heel Nederland, de impact die jij hebt is dus groot!


Wat doe je als Marketing Specialist?

Als Marketing Specialist bij Belsimpel ben je samen met je team verantwoordelijk voor alle marketingkanalen en -uitingen van Belsimpel. Een behoorlijke uitdaging, want de telecom markt verandert constant. Nieuwe spelers treden toe, product innovaties volgen elkaar rap op en er is veel concurrentie bij providers om de meeste Belsimpel-klanten aan zich te binden. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat klanten weten voor welke producten ze bij Belsimpel terecht kunnen. De insteek van al onze marketing campagnes is om de klant te helpen om het product te vinden dat bij hen past.

De marketingkanalen die we inzetten variëren sterk per campagne. Jij bepaalt welke tools er ingezet gaan worden om de juiste boodschap over te brengen. Van Social Media en bannering tot e-mail marketing en Google AdWords, samen met het team zorg jij ervoor dat elke campagne er gelikt uitziet. Het is belangrijk dat je in staat bent nauwkeurig te werken, omdat alle marketingcampagnes worden gezien door een miljoenenpubliek. Zo verschijnt de Belsimpel nieuwsbrief die jij zult gaan maken elke week bij honderdduizenden lezers in hun inbox en gebruiken meer dan een miljoen klanten per maand de homepagina van Belsimpel om zich te oriënteren op een nieuwe smartphone, abonnement of accessoire. Jij bepaalt welke aanbiedingen daar worden uitgelicht!

Uniek aan de marketingstrategie van Belsimpel is dat alle campagnes in-house bedacht en gemaakt worden. We werken niet samen met externe marketingbureaus, maar hebben bijvoorbeeld een eigen studio waarin onze TV- en radiocommercials worden opgenomen. Hierdoor maak je in de rol van Marketing Specialist kennis met alle facetten van marketing en ben je betrokken bij zowel de ontwikkeling als de implementatie van de campagnes. Hoe tof is het om de content productie af te stemmen met Team Video en Team Creatie, en daarna de door jou bedachte uiting zelf te posten op Instagram?

Het Marketing-team is een klein en hecht team, bestaande uit een mix van parttimers en fulltimers. Dagelijks werk je met elkaar aan grote marketing campagnes rondom product lancering of branding, en ook promoties. Samen dragen jullie een grote verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met de campagnes zijn groot. Iedereen is enorm fanatiek en werkt hard om de deadlines van alle campagnes te halen. Dit kun je natuurlijk niet alleen realiseren, je moet ook nauw samenwerken met andere teams. Als Marketing Specialist ben je hierbij altijd de spin-in-het-web, en verbind je mensen van verschillende teams met elkaar kunnen om het maximale uit iedere campagne te halen! 


Wat bieden wij?

 • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

 • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

 • Vergroot je (super)krachten. Werk met >500 fanatieke collega's

 • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten


Wie ben jij?

 • Je volgt een WO-Bachelor of Master aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en hebt een passie voor marketing.
 • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.
 • Je ben ondernemend, pro-actief ingesteld en denkt in oplossingen! Geen enkele uitdaging ga je uit de weg en je bent een echte kartrekker.
 • Je wilt graag veel leren in een korte tijd, bent enthousiast en nieuwsgierig.
 • Je bent nauwkeurig en communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk. 
 • Je bent analytisch sterk. Het analyseren van data schrikt jou niet af, je haalt er waardevolle inzichten uit voor toekomstige campagnes.  
 • Goede Excel en PowerPoint skills zijn een pré. 

Heb jij specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over de vacature van Marketing Specialist? Neem vrijblijvend contact met ons op via werken@belsimpel.nl!