You are here:

MEEWERK STAGE (24-36H PER WEEK)

Company
TENZING
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Management

Description

Help jij mee de toekomst van energiedranken vorm te geven? Een toekomst die puur plantaardig, caloriearm & duurzaam is? Dan ben je bij TENZING aan het juiste adres! Ons bedrijf is klimaat positief en B-corp gecertificeerd. We zijn vijf jaar geleden in het VK gelanceerd en zijn één van de snelstgroeiende energiedrankjes op de markt. Nu zitten we midden in onze lancering in Nederland. Je zult één van de pioniers zijn die het hier mogelijk maakt, rechtstreeks samenwerkend met ons Britse team en nauw samen met ons in Amsterdam gevestigde team.
Dit is een sales- en marketingfunctie. Maar als start-up zul je alle aspecten van ons bedrijf ervaren. Het team achter dit merk is één van de beste in deze branche, je zal veel leren, maar wij willen ook leren van jou! Enkele van je belangrijkste activiteiten zullen zijn; distributie vergroten, nieuwe relaties opbouwen, het vinden van ambessadors & ons ZING-team beheren (een sampling- en activatieteam). Wij  zijn op zoek naar iemand die energiek, spontaan, ondernemend en verantwoordelijk is. Werkervaring is geen pré maar een passie voor sport is wel noodzakelijk.

We can climb alone but only reach the summit together! Interesse in deze job of vragen? Stuur dan een e-mail naar doris@teamtenzing.com
Vereist opleidingsniveau HBO/WO.