You are here:

Digital performance Planner

Company
Publicis Groupe
Type
Starters Position
Location
Amsterdam
Website
https://publicisgroupe.nl/contact/?gclid=CjwKCAjwtIaVBhBkEiwAsr7-c1lguiops0hC_RtOaJZBDd4AeE6UNYYQTUTslY6-Hy2D79MPMWivEBoC_wEQAvD_BwE#vacatures

Description

Publicis Groupe NL

Wij zijn Publicis Groupe. Een netwerk van bureaus, gevestigd over de hele wereld. Van Londen, New York tot Sydney en Tokio, je vindt ons in verschillende grote steden. Dus ook in Amsterdam. 

Aan de Wilgenweg in Amsterdam-Noord, op loopafstand van het bruisende stadsleven, vind je al onze expertises onder één dak. Van commerce, data, media, creatie, pr, influencing tot productie: you name it, we got it. 

Vanuit deze verschillende disciplines geven we onze klanten toegang tot al onze expertise en tools. Zo zetten we met z’n allen impactvolle big ideas om tot persoonlijke klantervaringen op schaal. En maken we werk dat opvalt op alle fronten. Creativiteit maakt hierbij het onderscheid. Technologie en intelligentie het succes.

Met 383 medewerkers en 33 verschillende nationaliteiten, leren we niet alleen veel van elkaars expertise, maar ook van elkaars culturen. In 2021 kwamen daar nog eens 180 nieuwe collega’s bij, nadat we onze krachten bundelden met social agency Boomerang. 

Ook met onze collega’s van Le Pub houden we nauw contact. Dat is het bureau dat we in samenwerking met Heineken hebben opgezet, om vanuit creativiteit, data en merkbeleving succesvolle internationale campagnes te ontwikkelen. 

Met onze basis in Amsterdam, zien we de wereld als ons speelveld. Daarom bieden via ons Work Your World programma iedereen de mogelijkheid zijn horizon te verbreden door 6 weken elders in de wereld te werken voor een ander Publicis Bureau. En geven we via ons SPA-programma creatief talent vanuit de hele wereld de kans om het vakgebied bij ons te leren in de vorm van een betaalde stage.

Digital performance Planner

Als Digital Performance Planner ben jij continue aan het schakelen en sturen om de gestelde KPI’s zo goed mogelijk te realiseren. Een groot onderdeel hiervan is het nauwlettend monitoren van de campagnes en het continue zoeken naar optimalisatie mogelijkheden, zowel binnen de diverse digitale media kanalen als kanaal overstijgend. We werken met een test & learn principe, waardoor vrijheid en innovatie een belangrijke pijler zijn. Om de beste resultaten te behalen spar je met de diverse specialisten of bedenk je gezamelijk nieuwe ideeën om de performance verder te verbeteren. Samen met de digital consultant ben je gedreven om een MoM, YoY betere performance te laten zien opm de gestelde KPI’s. 

Om dit goed te kunnen doen ben jij zeer analytisch en snap je de werking van Digitale Media, Tagging en Analytics. Excel is je favoriete programma en performance marketing is helemaal jouw ding. Kennis van of affiniteit met CRO, SEO en ecommerce is een pre. 

Wat zoeken wij:

  • 1 tot 2 jaar Digitale Media ervaring, bij voorkeur in een Performance setting

  • Analytisch sterk, leergierig, drive for result, creatief, oplossingsgericht, analytisch, ondernemend, out of the box thinking.

  • Je hebt een positieve en ondernemende mind-set. Bent assertief en werkt graag in teamverband

  • Sterke aandacht voor detail, nauwkeurigheid en een goede doorpakker

Wat bieden wij:

  • Een team waarin je al je skills en talenten kunt laten zien, kunt lachen met collega’s en waar je naast humor ook kennis en ervaringen met elkaar deelt.   

  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door cursussen en workshops te volgen. Zo blijf je altijd up-to-date.

  • Work Your World Programma: de mogelijkheid om 6 weken elders in de wereld voor een ander Publicis bureau te werken. 

  • Zodra we weer mogen: een supergezellige werkplek mét binnentuin. Lekkere lunches, gezellige borrels met het bruisende stadsleven op loopafstand. En feestjes waar je het jaren later nog steeds over hebt. 

For this role, we’re looking for somebody fluent in Dutch.

Denk je nu ‘Dit kan ik. Dit wil ik. Ik ga ervoor’? Stuur ons dan nu jouw sollicitatie en CV. En wie weet schuif je binnenkort bij ons aan op de Wilgenweg in Amsterdam. We kijken er naar uit om kennis te maken.