You are here:

HR-Specialist Colleague Journey

Company
Belsimpel
Type
Parttime Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Inleven, communiceren en organiseren.

Als HR-Specialist Colleague Journey ben je een belangrijke spil in het uitdragen van onze cultuur en zorg je dat onze kernwaarden als een rode draad verweven zijn in al onze documentatie. Daarbij voel jij als geen ander aan waar collega’s behoefte aan hebben en ben je verantwoordelijk voor de gehele ervaring die collega’s hebben met Gomibo. Vanaf de eerste werkdag, tot iemands 25-jarige jubileum.

Wat doe je als HR-Specialist Colleague Journey?

Team Colleague Journey werkt voornamelijk projectmatig en dat betekent dat je werkzaamheden van week tot week heel erg kunnen verschillen. Het doel van al deze projecten is het vertalen van onze cultuur in alle contactmomenten die je als collega hebt met Belsimpel als bedrijf. We verbeteren de ervaring in die contactmomenten continu. Zo kijken we voortdurend of de werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden nog aansluiten op de behoeftes van collega’s en zorgen we dat nieuwe collega’s een boven-verwachting-goede onboarding ervaren. Ook haal je regelmatig het net op bij collega’s om te checken of er HR-processen zijn die aan verbetering toe zijn.

Onderwerpen waar Colleague Journey zich mee bezighoudt:

  • Goed werkgeverschap en arbeidsvoorwaarden;
  • On- en offboarding;
  • Organisatie cultuur & verandering;
  • Belsimpel Benefits (Voordelen en extra’s voor Belsimpel collega’s);
  • Employer Branding & Online visibility;

Zo kan je dag eruitzien

In de dagstart wisselen jij en je teamleden met elkaar uit waar jullie vandaag aan gaan werken. Jij ben vandaag verantwoordelijk voor de gezamenlijke mailbox, waar mails van collega’s binnenkomen met onder andere vragen en verbetersuggesties omtrent het HR-beleid, en bijvoorbeeld tips voor de Belsimpel Benefits. Daarnaast heb je ook een paar structurele taken op de planning staan en ben je deze week verantwoordelijk voor het plaatsen van een bijdrage op Linkedin waarin je een collega van Team Internationaal laat vertellen over haar werk bij Gomibo. Vervolgens ga je aan de slag met jouw project waarin je een actielijst maakt voor de projecten rondom Health at Work. Op welke manier willen we als werkgever collega’s motiveren om voor gezonde opties te kiezen? Welke rol hebben wij als werkgever hierin? Je vraagt hierover input op bij verschillende collega’s en gaat daarnaast zelf op onderzoek uit naar wat de huidige trends zijn. Zodra je dit hebt uitgewerkt tot een actielijst in Spreadsheet, leg je dit voor aan Jeroen Elkhuizen, mede-oprichter van Belsimpel.

Wat verwachten wij van jou?

Als HR-Specialist Colleague Journey kun jij als geen ander onze cultuur aanvoelen en uitdragen. Het wordt sterk aangemoedigd dat je jouw input omtrent verbeteringen doorgeeft en hier zelf ook actief ideeën voor aandraagt. Ook heb je een signalerende rol. Vang je ‘in de wandelgangen’ iets op dat beter kan? Bespreek het met het team en zorg dat het verbeterd wordt. Je bent een erg goed in het onder woorden brengen van onze visie en cultuur en kan deze doorvertalen in beleidsdocumenten en protocollen die handvatten vormen voor leidinggevenden en collega’s.

Het werk bij Colleague Journey heeft invloed op álle ruim zevenhonderd collega’s binnen het bedrijf. Een unieke kans dus om tijdens je studie direct in het werkveld ervaring op te doen.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:  

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding. Een communicatie- of HR-gerelateerde studie is een pré maar geen voorwaarde.

  • Je bent ijzersterk met taal. Het beheersen van de Engelse taal is een pré.

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

  • Je bent ontzettend gedreven om de ervaring van onze collega's met Gomibo naar een hoger niveau te tillen.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.