You are here:

HR-Specialist Colleague Journey

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Wat doe je als specialist Colleague Journey?

Team Colleague Journey werkt voornamelijk projectmatig en dat betekent dat je werkzaamheden van week tot week heel erg kunnen verschillen. Het doel van al deze projecten is het vertalen van onze cultuur in alle contactmomenten die je als collega hebt met Belsimpel als bedrijf. We verbeteren de ervaring in die contactmomenten continu. Zo kijken we voortdurend of de werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden nog aansluiten op de behoeftes van collega’s en zorgen we dat nieuwe collega’s een boven-verwachting-goede onboarding ervaren. Ook haal je regelmatig het net op bij collega’s om te checken of er HR-processen zijn die aan verbetering toe zijn.

Onderwerpen waar Colleague Journey zich mee bezighoudt:

  • Goed werkgeverschap en arbeidsvoorwaarden;

  • On- en offboarding;

  • Employer Branding & Online visibility;

  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen;

  • Organisatiecultuur & -verandering;

  • Belsimpel Benefits (Voordelen en extra’s voor Belsimpel collega’s).

Zo kan je dag eruitzien

In jullie dagstart heb je besproken dat jij die dag onder andere verantwoordelijk bent voor het bijhouden van de gezamenlijke mailbox. Ook heb je een paar structurele taken op de planning staan en ben je deze week verantwoordelijk voor het plaatsen van bijdrage op Linkedin waarin je een interessante vacature uitlicht. Vervolgens ga je aan de slag met jouw project waarin je beleid rondom mijlpalen uitwerkt. Op welke manier willen we als werkgever iets van ons laten horen als iemand iets belangrijks meemaakt, zoals het behalen van een diploma, het verkrijgen van een vast contract of wanneer je een kindje krijgt? Je vraagt hierover input op bij verschillende collega’s en werkt dit uit tot een beleidsvoorstel. Aan het einde van de dag leg je dit voor aan de directie.

Wat verwachten wij van jou?

Als HR-Specialist Colleague Journey kun jij als geen ander onze cultuur aanvoelen en uitdragen. Het wordt sterk aangemoedigd dat je jouw input omtrent verbeteringen doorgeeft en hier zelf ook actief ideeën voor aandraagt. Ook heb je een signalerende rol. Vang je ‘in de wandelgangen’ iets op dat beter kan? Bespreek het met het team en zorg dat het verbeterd wordt. Je bent een erg goed in het onder woorden brengen van onze visie en cultuur en kan deze doorvertalen in beleidsdocumenten en protocollen die handvatten vormen voor leidinggevenden en collega’s.

Het werk bij Colleague Journey heeft invloed op álle ruim zevenhonderd collega’s binnen het bedrijf. Een unieke kans dus om tijdens je studie direct in het werkveld ervaring op te doen.