You are here:

E-mail Marketeer

Company
Kaartje2Go
Type
Starters Position
Location
Zwolle
Sector
Intelligence, Online

Description

Hoe maak jij als E-mail Marketeer onze klanten blij?

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. Om onze klanten te inspireren om de mooiste kaartjes te maken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste E-mail Marketeer die bijdraagt aan een optimale klantbeleving.

Als E-mail Marketeer bij Kaartje2go ontwikkel je nieuwe (geautomatiseerde) e-mailcampagnes en nieuwsbrieven, en optimaliseer je bestaande campagnes. Je voert A/B testen uit, welke je vervolgens analyseert om de beste e-mail klantbeleving te creëren.  In deze functie kun je ook je creativiteit kwijt en schakel je met andere teams om de mooiste e-mails voor onze klanten te maken. Ook heb je inzicht in de technische ‘achterkant’ van de e-mails om specifieke content te delen met klanten voor wie deze relevant is. Een afwisselende en uitdagende rol bij een e-commerce organisatie met 1,25 miljoen unieke klanten. Dat is toch een feestje?!

Hoe ziet een dag als E-mail Marketeer eruit? 

‘De dag begint met een korte teambespreking. Voor die tijd heb ik koffie ingeschonken en mijn planning voor de dag bekeken. Vandaag begin ik met het analyseren van de nieuwsbriefresultaten van de afgelopen week. De belangrijkste inzichten deel ik met het team. Daarna maak ik  een opzet voor de inhoud van een nieuwe e-mailcampagne en deel ik deze met de Visual Designer en Copywriter. Tijd voor pauze. Samen met collega’s loop ik een rondje door de Zwolse binnenstad. Na de lunch neem ik een van onze lopende e-mailcampagnes onder de loep. Ik doe een aantal aanpassingen in de mail zodat deze in de toekomst nog beter zal presteren. Tussendoor monitor ik nog even de nieuwsbriefverzending van vandaag. We sluiten de dag af met een campagne-overleg en een brainstorm voor aankomende nieuwe campagnes, waarmee we onze klanten willen verrassen.‘

Wat maakt jou uniek als E-mail Marketeer

Keer op keer verras je onze klanten met je creatieve e-mails. Daarnaast:

 • Ben je (bijna) afgestudeerd in de richting van bijvoorbeeld Marketing, Communicatie Bedrijfskunde of Commerciële Economie. 
 • Heb je bij voorkeur al ervaring met e-mail marketing (door bijvoorbeeld stages) en dan het liefst met de tool Canopy Deploy (Clang).
 • Kan je goed samenwerken en ben je een geboren projectleider. 
 • Beschik je over goede analytische vaardigheden, zodat je op basis van data campagnes  kan (bij)sturen.

Over je team bij Kaartje2go

Samen met de Product Owner en twee enthousiaste collega’s vorm je het e-mail marketingteam. Dit team is onderdeel van team marketing, dat inmiddels uit meer dan twintig specialisten bestaat. En aan gezelligheid geen gebrek. Nynke wordt ook wel onze razende reporter genoemd. Shownieuws opgepast, want Nynke legt tijdens bedrijfsuitjes alles vast met haar telefoon. Daarnaast heeft Nynke een bak aan marketingervaring en kan ze je helpen met al je vragen over e-mail marketing. Rolinda is groot fan van alpaca’s (dus +1 als je een alpacaboerderij hebt ;)). Daarnaast is ze super behulpzaam, creatief en bouwt ze de beste templates. En last but not least: Demi. Demi is gek op volleybal en koken, en heeft zich de afgelopen maanden onmisbaar gemaakt als ware projectleider.  Je andere twintig collega’s leer je snel genoeg kennen.

Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet. 

 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!) 
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools. 
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station. 
 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team. 
 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch. 
 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten. 
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Stuur daarom je cv naar plezier@kaartje2go.nl en geef antwoord op de volgende vier vragen: 

 1. Waarom ben jij dé E-mail Marketeer die wij zoeken?
 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?
 3. Wat wil je graag van ons leren?
 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in)Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.

Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen???? 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl