You are here:

Marketing Analyst

Company
Kaartje2Go
Type
Starters Position
Sector
Intelligence, Online

Description

Hoe maak jij als Marketing Analist onze klanten blij?

Wij zijn Kaartje2go. Onze naam zegt het al: wij maken kaarten. Nou ja, eigenlijk maken onze klanten de kaarten en wij helpen ze er een handje mee. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos kaarten kunnen maken, zijn wij op zoek naar een Marketing Analist die op basis van onze e-commerce data wil bijdragen aan de online klantbeleving. 

Jij beheert onze Google Analytics omgeving. Om deze met de juiste data te verrijken implementeer en beheer je onze Google Tag Manager en monitor, en waarborg je de datakwaliteit en betrouwbaarheid. Kunnen de tools van Google je niet van kwantitatieve data voorzien? Dan heeft onze collega Shelby data van ons data management platform (Splunk) achter de hand.

Met jouw kennis heb je een belangrijke rol in het optimaliseren van de online gebruikerservaring. Jij weet de vinger te leggen op pijnpunten en afhaakmomenten op onze website. Deze inzichten deel je met je collega’s en gezamenlijk spar je over mogelijke oplossingen. Het kan zijn dat een oplossing direct wordt doorgevoerd, maar het komt ook voor dat meerdere oplossingen worden getest. 

Hoe ziet een dag als Marketing Analist eruit? 

‘Als Marketing Analist bepaal je samen met de Product Owner Business Intelligence de taken die gedaan mogen worden. Wekelijks zijn er een aantal rapportages die je monitort en je deelt je inzichten met je marketing collega’s. Ook help je collega’s met het aanleveren van gewenste data die zij nodig hebben voor het maken van tactische en strategische keuzes. Wellicht is dit de week dat je samen met je collega's de puntjes op de i zet als het gaat om de inrichting van GA4'.

Wat maakt jou uniek als Marketing Analist

Jij wordt blij van werken binnen een e-commerce omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en innovatie. Daarnaast: 

 • Onderbouw je het liefst alles met data. 
 • Word je enthousiast van alle mogelijkheden die Google Analytics en GTM bieden zodat jij collega’s met datavragen altijd verder kan helpen.
 • Ben je (bijna) afgestudeerd richting bijvoorbeeld Marketing, Bedrijfskunde of Economie. 

Over je team bij Kaartje2go

Samen met enthousiaste collega’s vorm je het Business Intelligence team. Dit team is onderdeel van het Marketing team, bestaande uit meer dan twintig specialisten. Kaartje2go op de kaart zetten doe je samen met deze professionals. En aan gezelligheid geen gebrek in dit team. Wil je een eigen Wikipedia pagina dan ben je bij Remco aan het goede adres. Amber zorgt ervoor dat de heupen in beweging komen als ze haar playlist aanzet op de Sonos en wil je iets weten over vegetarisch eten dan kan onze Lead Visual Designer Patrick je hier alles over vertellen (vraag hem dan ook even naar het verhaal over de groentekroket ;)). Naast veel gezelligheid op de werkvloer wordt er ook regelmatig een gezellige teamactiviteit georganiseerd zoals een barbecue, paasontbijt en veel vrijdagmiddagborrels. 

Wat wij jou bieden

Wij vinden natuurlijk dat Kaartje2go de aller-allerleukste werkplek is. Maar om jou ook te overtuigen hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet. 

 • Allereerst natuurlijk geld, pegels, munten, money.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar doorkomt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding (Maar echte helden pakken de fiets!) 
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools. 
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station. 
 • Behoefte aan een andere werkomgeving? Dat kan! Je kunt kosteloos het Kaartje2go vakantiehuis in Friesland reserveren voor jou en je team. 
 • Iedere woensdag bouw-je-eigen-tosti-lunch. 
 • Naast een werkplek in ons fijne kantoor kun je ook deels remote werken. Je krijgt hiervoor de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten. 
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

We snappen dat je op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten om te solliciteren op deze toffe functie. Stuur daarom je cv  naar plezier@kaartje2go.nl en geef antwoord op de volgende vier vragen: 

 1. Waarom ben jij dé Marketing Analist die wij zoeken?

 2. Waarom wil je graag werken bij Kaartje2go?

 3. Wat wil je graag van ons leren?

 4. Met welke skills en persoonlijke eigenschappen kom je ons verrassen?

Binnen 5 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het (digitale) kennismakingsgesprek (We maken het graag gezellig, dus sla je favoriete snacks vast in). Hebben we na dit gesprek al je verwachtingen overtroffen? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om een blijmaker bij Kaartje2go te zijn. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je ook een blijmaker mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.

Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? Dan mag je altijd een berichtje sturen 06-82293146 | plezier@kaartje2go.nl