You are here:

Stage Marketing & Commercie

Company
Bol.com
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Online
Required language
Dutch, English
Commences at
29 January 2023
Finishes at
04 June 2023
Website
http://banen.bol.com/

Description

Hoe maak jij onze klanten blij?

Unieke ervaringen opdoen bij de grootste e-commerce speler in de markt. Dat is een stage bij bol.com. Meelopen in een dynamische omgeving waarin groei en innovatie voorop staan, ook als het gaat om jouw ontwikkeling. Als stagiair(e) ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Een stage bij bol.com betekent: miljoenen klanten blij maken, de fun van jong.bol.com en meewerken aan de beste winkel van Nederland en België. Dus volg jij een commerciële bachelor (ook HBO!) of master in bedrijfskunde, commerciële economie, small business retail management of een andere business gerelateerde opleiding? En wil je in februari 2023 toch nog op ontdekkingsreis gaan? Meld je dan aan voor de Inhousedag op dinsdag 15 november 2023!

Wat ga je doen als Stagiair Commercie & Marketing?

 • Winkelverbeteringen en -innovaties doorvoeren voor 8,5 miljoen klanten
 • Ontdekken waar je grootste talent ligt en hoe je dat kunt benutten
 • Collega’s inspireren met jouw inzichten: we leren graag van onze stagiairs
 • Klanten, je collega’s én (niet onbelangrijk) jezelf blij maken!
 • 500 euro per maand verdienen als je fulltime aan de slag wilt

Als Stagiair Commercie & Marketing vergroot je het winkelplezier van 8,5 miljoen klanten. Met als bonus dat onze commerciële prestaties verbeteren. ????

Inschrijven voor de Inhousedag

Door te solliciteren voor deze stage, meld je je automatisch aan voor de Commercie & Marketing Inhousedag op dinsdag 15 november 2022.

Wat gaan we doen? Het zal een mix zijn van (digitale) speeddates, rondleidingen door ons pand en presentaties door bol.com’ers. Zo ontdek je in één middag waar we voor staan en hoe we het leven van klanten makkelijker en leuker maken. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om te kijken welke stage echt bij jou past. Aan het eind van de middag geef jij je voorkeur aan en gaan wij kijken of er een match is! Als de klik wederzijds is, dan hoor je binnen een week of je een stageplek hebt bij bol.com.

Belangrijk: je moet ingeschreven zijn bij een onderwijsinstituut  vanaf februari 2023 en minimaal vier dagen per week beschikbaar zijn.

Afstuderen is mogelijk, maar wel in combinatie met vier dagen meewerken op de afdeling.

3 redenen waarom dit iets voor jou is

 • Je hebt de juiste ervaring
  • Omdat je een commercieel getinte bachelor of master opleiding volgt zoals bedrijfskunde, commerciële economie, small business retail management of een andere business gerelateerde opleiding
 • Je hebt een commercieel hart
  • Omdat je beseft dat blije klanten dé aanjager zijn van commercieel succes
 • Jij wilt jezelf ontwikkelen
  • Omdat je wilt weten wat je grootste talent is en hoe je daar alles uit kunt halen