You are here:

Marketing Specialist

Company
Belsimpel
Type
Parttime Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Wat doe je als Marketing Specialist?

Als Marketing Specialist bij Verifai ben je verantwoordelijk voor de hele klantervaring vanaf het moment dat een potentiële klant op onze website komt. Aan jou de taak om de klantervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen en daarmee een zo hoog mogelijke conversie te behalen. Dit doe je door onder andere het surfgedrag te analyseren op de website, waarbij je wordt ondersteund door team Data Driven. Op basis van de verkregen gegevens bedenk je optimalisaties voor de website. Om te analyseren of je plan werkt stel je A/B-testen op, die je na een aantal weken met Jeroen en het Business Development team evalueert tijdens de sales meeting. Het doel? Een site creëren die helemaal aansluit op de wensen van de klant en overtuigt om Verifai te gebruiken.

Daarnaast creëer en coördineer jij de content van onze website en social media kanalen. Hierbij kun je denken aan blogs, teksten, video’s en foto’s. Jij zorgt ervoor dat saaie teksten worden omgeschreven tot mooie en begrijpelijke content. Deze teksten maak je sprekend door het toevoegen van video’s en foto’s. In samenwerking met team Creatie bepaal jij welke grafische content het best is. Verder zorg je ervoor dat we potentiële klanten, middels blogs en social media uitingen informeren. Hiermee helpen we potentiële klanten en leren ze ons en onze oplossingen beter kennen.

Tot slot ben je ook op strategisch vlak bezig. Samen met het Business Development team stel je de marketingstrategie vast en voer je deze uit. Deze marketingplannen vertaal je in communicatieplannen met concrete doelstellingen. Jij weet precies wanneer de klant een mail verwacht en welke informatie belangrijk is. Uiteindelijk leidt dit tot meer tevreden klanten. 

Wie ben jij?

 • Je volgt een WO-opleiding, bij voorkeur aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en hebt een passie voor marketing.

 • Je bent analytisch, ondernemend, kunt je goed inleven in onze klanten en denkt in oplossingen.

 • Je wilt graag veel leren in een korte tijd, bent enthousiast en nieuwsgierig.

 • Je bent ijzersterk met zowel de Nederlandse als Engelse taal.

 • Je bent 16 uur per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00. Zodra je ingewerkt bent kun je af en toe een shift in de avond of in het weekend werken.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden (vanaf dag 1 maak jij het verschil).
 • Intensieve persoonlijke begeleiding om het beste uit jezelf te halen.
 • Unieke en informele werksfeer (elke week borrels en activiteiten).
 • Dynamisch, multidisciplinair en jong team (iedere bijdrage telt).
 • Verscheidene trainingen om jezelf te ontwikkelen.