You are here:

Online marketing consultant

Company
AdResults
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
https://adresults.nl/online-marketing-vacatures/

Description

Online marketing consultant

Kom bij AdResults werken als online marketing consultant!
Als Online marketing consultant ga jij zelfstandig SEA-campagnes opzetten om ervoor te zorgen dat niemand de producten van jouw toonaangevende klanten nog over het hoofd ziet! Hebben Google Ads, Google Shopping en social media geen geheimen voor je, heb je minimaal een hbo- of wo- opleiding afgerond en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Kom dan werken in ons te gekke, jonge, dynamische bedrijf!

Zet je vervolgstap in je carrière als online marketeer!

Heb jij ten minste 1 jaar ervaring met SEA en wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Word dan online marketing consultant bij AdResults! Wij brengen jou graag de fijnste kneepjes van het vak bij, zodat jij de SEA-resultaten van toonaangevende e-commerce-bedrijven als Zonnebrillen.com, Mizuno en Datona naar een nog hoger niveau kunt tillen! Als online marketing consultant houd je je bezig met alles wat met SEA te maken heeft: van Google Ads en Google Shopping tot social media. Je gaat zelfstandig aan de slag met het opzetten, monitoren en bijsturen van Google Ads-, Google Shopping- en Facebook-campagnes en krijgt de volledige verantwoordelijkheid voor je eigen klantaccounts. Je denkt strategisch mee met de klant over groeimogelijkheden, zet gevonden resultaten uit in presentaties en geeft goed onderbouwd advies, dat je ook zelf kunt uitvoeren.

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en brands op het gebied van SEA, SEO, social advertising en Marketplaces. AdResults bestaat uit een jong en hecht team dat nooit is uitgeleerd. We zijn eerlijk en oprecht: we zeggen wat we doen & doen wat we zeggen. Kennis en kwaliteit zijn voor ons belangrijk om alles eruit te halen wat erin zit. Onze informele sfeer en platte organisatie bieden iedereen de mogelijkheid om mee te denken als het aankomt op mogelijkheden en kansen voor AdResults, onze klanten en jezelf. We zijn nuchter en houden van hard werken, maar ook van (Groningse) humor en gezelligheid. In de afgelopen 10 jaar heeft AdResults een gevarieerd en toonaangevend klantenbestand opgebouwd. Hierbij bieden wij jou de kans om samen met ons te presteren op het gebied van e-commerce, brands en webshops. Nu al enthousiast? Sluit je aan bij ons team en solliciteer direct!

Hoe jouw functie als online marketing consultant eruitziet:

 • Je zet zelfstandig campagnes op voor Google Ads, Google Shopping en social media, die je beheert en bijstuurt om groei te realiseren in lijn met de doelstellingen van je klant.
 • Je communiceert continu met je eigen klanten over je resultaten en te ondernemen acties.
 • Je creëert meerwaarde voor klanten door analyses uit te voeren, mogelijkheden in kaart te brengen en op basis daarvan adviezen op te stellen.
 • Je blijft je kennis uitbreiden en deelt je opgedane ervaring met je collega’s, van wie jij andersom ook weer leert.

Waarom werken bij AdResults?

Wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Hiervoor organiseren we in-house trainingen, krijg je toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en denken we graag met je mee over doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kom je te werken in een flexibele werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid, terwijl je samenwerkt met een gezellig team waarin je je al snel thuis zult voelen. Bovendien worden er talloze activiteiten, teamuitjes en etentjes georganiseerd waar jij natuurlijk ook bij mag zijn – van de vrijdagmiddagborrel op kantoor tot ons jaarlijkse wintersportuitje!

Great Place to Work

In juli 2022 is AdResults officieel benoemd tot Great Place to Work! Dit betekent dat we met elkaar een werkomgeving hebben weten te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen, en dat we dit ook continu blijven doen. Een erkenning waar we supertrots op zijn! Onze kennis en kwaliteit zitten niet alleen in onze dienstverlening, maar komen ook echt van binnenuit. Kennisdeling is bij ons voor groot belang; we ondersteunen elkaar bij onze taken en vormen daardoor een hechte groep collega’s. Bovendien kun je bij ons echt jezelf zijn, in wie je bent én in wat je doet; dat is voor ons van groot belang.

Wat jij meeneemt in jouw functie als online marketing consultant:

 • Minstens 1 jaar ervaring met SEA
 • Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding
 • 32 tot 40 uur beschikbaarheid
 • Affiniteit met data-analyse
 • Een leergierige, analytische en resultaatgerichte persoonlijkheid
 • Een enthousiaste houding richting zowel klanten als collega’s
 • Sterke communicatieve vaardigheden en ervaring met klantcontact
 • Meerdere relevante certificeringen op het gebied van online marketing, zoals Google Ads Shopping, Google Ads Display en Google Ads Measurement.

Wat wij jou te bieden hebben:

 • Alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in je functie en uit te groeien tot senior online marketing consultant 
 • Een leuk team vol ervaren collega’s, waar het kennisniveau hoog ligt
 • Alle (thuis)werkfaciliteiten om arbo- en coronaproof aan de slag te kunnen
 • Gezellige activiteiten, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes
 • De vrijheid en eigen verantwoordelijkheid om flexibel te kunnen werken
 • De mogelijkheid om af en toe vanuit het buitenland bij ons te werken
 • Een marktconform salaris
 • Baangarantie bij goed functioneren
 • Een goede pensioenregeling (leuk voor later!) en indien van toepassing een reiskostenvergoeding

Klinkt de functie van online marketing consultant jou als de ideale carrièrestap in de oren? Laat het ons dan weten! Stuur je motivatie en CV naar info@adresults.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor overige vragen of informatie: neem contact op met Benita Walda via 050 700 1588, of benader ons gerust op social media.