You are here:

Marketing communicatie coordinator

Company
MyPup
Type
Starters Position
Location
Amsterdam
Required language
Dutch, English

Description

Marketing Communicatie Coordinator

MyPup, My Pick Up Point, biedt een duurzame pakketbezorgingsoplossing. Door pakketten van alle vervoerders te consolideren aan de rand van steden zorgen wij dat niet alle pakketbezorgers meer de stad in hoeven. Vervolgens leveren wij in één keer emissievrij de pakketten af in onze self-service pakketkluizen. Op deze manier hopen wij een systeemverandering te brengen in de last-mile logistiek en daarmee minder bestelwagens op straat!

Wat ga je doen

“Ik help MyPup bekend maken door toegankelijke content te creëren voor en te verspreiden via online en offline kanalen”

Als marketing communicatie coördinator ben je het vaste aanspreekpunt voor al onze communicatie uitingen in Nederland, Berlijn, München, Dublin en Londen. Je weet onze kernboodschap duidelijk over te brengen en door te voeren in toegankelijke teksten, uitingen en events om onze klanten en eindgebruikers te enthousiasmeren voor onze producten. Je bent verantwoordelijk voor het creëren/coördineren van content bij livegang van nieuwe producten of sales support assets, het opzetten van campagnes in de verschillende landen, maar ook het ontwikkelen van directe communicatie uitingen naar onze MyPup eindgebruikers. Daarvoor weet je precies wat er gaande is bij de verschillende afdelingen van MyPup. Daarnaast richt je samen met de digital marketeer de journeys in voor lead en account conversie.

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om een constante content flow op te zetten en dit consistent te communiceren via verschillende kanalen. Dit doe je uiteraard niet alleen, je werkt samen met de digital marketeer om campagnes in te richten, DTP’er voor het ontwikkelen van de juiste uitingen en customer succes manager om de journey voor eindgebruikers in te richten.

Dit ben jij

 • >2 jaar ervaring met marketing communicatie
 • Je vindt het leuk om communicatie uitingen op te stellen en redigeren of met experts hierover te sparren
 • Je vindt het leuk om samen met het team de communicatiestrategie te bepalen en het jaarlijkse marketing campagne plan op te stellen
 • Je bent een spil in het web en vindt het leuk om zaken te organiseren en met verschillende mensen samen te werken
 • Je hebt een sterke affiniteit met schriftelijke en visuele uitingen en bent taalvaardig
 • Je hebt interesse in duurzaamheid
 • Je bent proactief, gestructureerd en werkt zelfstandig.
 • Je hebt een ondernemersdrang en past goed binnen een snelgroeiende organisatie

Wat wij bieden

 • De kans om internationaal een duurzame impact te maken binnen de pakketbezorging logistiek en een systeemverandering teweeg te brengen
 • Een baan in een internationale snelgroeiende scale-up
 • Een nuchtere werkcultuur met een jong en enthousiast team
 • Een nieuw kantoor met grote keuken én dakterras waar elke dag een verse en gezonde lunch klaar staat en gezellig wordt geborreld
 • Gezellige teamuitjes

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via werken@mypup.nl of bel ons +31 (0)85 001 37 17