You are here:

Online Marketeer Italie

Company
EasyToys
Type
Starters Position
Location
Groningen
Required language
Dutch, English

Description

Wil jij EasyToys helpen om de nummer 1 op de Italiaanse markt te worden? Heb jij de commerciële drive en de unieke marketing skills om dit te realiseren? Dan is dit de baan voor jou, solliciteer direct en laat ons weten waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie.

Wanneer jij deel uitmaakt van het new markets team van EasyToys zal je alles zien en leren over het marketeer zijn en een stuk van de nieuwe markten veroveren. Dit doe jij binnen een team dat elke dag op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Van het werken met nieuwe bedrijven en out of the box denken tot het concurreren met concurrenten op basis van klantgedreven waarde. 

Dat wil zeggen, we vertellen de mensen een merkverhaal, we maken usp’s vanuit emoties, maar we kijken ook naar onze concurrenten, prijzen, verzendkosten en de manier waarop ze adverteren. We leren van hen, en leren van de marktinzichten die we krijgen. En we gaan razendsnel, elke maand willen en zullen we betere resultaten behalen en het speelveld in die nieuwe landen veranderen. Want EasyToys gaat hun stempel drukken in Italië, en jij kunt daar deel van uitmaken, dus doe je mee? 

Samen met jouw collega's werk jij aan het online succes van één of meerdere webshops en optimaliseer je de verkoop via online marketing. Ook signaleer je continu kansen en doe je proactief verbetervoorstellen op basis van statistieken, data en de laatste trends in de Italiaanse markt. 

Dagelijkse werkzaamheden: 

  • Op zoek naar (lokale) influencers om mee samen te werken;
  • Nieuwe bedrijven om mee samen te werken;
  • Onderhandelen over de prijs met influencers/uitgevers/mediakanalen;
  • Maken van nieuwe SEA-campagnes / toevoegen van keywords aan campagnes;
  • Het vertalen van banners voor de e-commerce/marketing campagnes.

Enthousiast? Reageer dan snel via onderstaande link!

Solliciteren