You are here:

Data Driven Marketeer

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Overzicht, drive & out-of-the-box denken.

Belsimpel is de snelst groeiende telecomwebwinkel van Nederland en werkt elke dag aan verdere groei. Online marketing is een belangrijke drijfveer hierachter. Het is jouw taak om samen met het Data Driven team nieuwe campagnes op te zetten en om te zorgen dat de budgetten via deze kanalen zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Dit alles op een data-gedreven manier waarbij automatisering een belangrijke rol speelt.

Wat doe je als Data Driven Marketeer?

Als Data Driven Marketeer ga je fulltime aan de slag met het verbeteren en uitbreiden van de Google Ads, LinkedIn, Microsoft Ads en andere online marketingcampagnes. Je analyseert nauwkeurig grote datasets en monitort elke dag de prestaties van verschillende doelgroepen, kanalen en apparaten. Daarnaast denk je actief mee over hoe we onze huidige strategie nog verder kunnen verbeteren. Bij Belsimpel bouwen we veel van de systemen waarmee we onze campagnes beheren zelf en werken we iedere dag hard om deze systemen verder te verbeteren. Ook maken we gebruiken van verschillende automatiseringsopties die Google biedt die je helpt onderhouden, monitoren en verbeteren.

Als fulltime Data Driven Marketeer functioneer je als meewerkend voorman/-vrouw binnen jouw team. Je denkt intensief mee over het opzetten van nieuwe campagnes en projecten en de verbetering van bestaande processen. Uniek aan Belsimpel is dat we alle tools die we gebruiken voor het genereren, monitoren en analyseren van onze campagnes zelf beheren. We werken niet samen met externe marketingbureaus en hebben zo dus zelf de touwtjes in handen. Eigen inbreng en initiatief nemen worden hierbij dan ook keihard toegejuicht.

Ons jonge Data Driven-team bestaat uit stuk voor stuk ambitieuze en talentvolle collega’s. Samen zetten jullie alles op alles om ons elke dag een stukje verder te brengen. En aangezien je vanaf dag één het verschil kan maken is de kans groot dat je de effecten van jouw inzet op korte termijn terugziet in onze groei.

Zo kan je dag eruitzien

Met een verse bak koffie (of kop thee) bekijk je je mailbox en werk je je to-do bij. Aansluitend bekijk je de prestaties van het script dat je vorige week geïmplementeerd hebt. Na het analyseren van de data concludeer je dat jouw script er niet alleen voor heeft gezorgd dat er een paar uur aan wekelijkse taken van het team wegvalt, maar ook nog eens tot betere prestaties leidt. Een win-win dus! In de wekelijkse meeting met het team presenteer je trots de resultaten. Vergaderen en analyseren kost veel energie en daarom is het tijd voor de lunch. Met je team ga je lekker je lunch halen in de Groningse buitenlucht en is er na het eten tijd voor een potje pool of tafeltennis.

De rest van de dag werk je de analyses bij van de lopende projecten, er staan immers veel nieuwe projecten met veel nieuwe data klaar. Ook controleer je de resultaten van de advertenties voor een nieuw toestel. Er wordt veel gezocht op het toestel, dus het is belangrijk dat onze biedingen goed staan ingesteld. Na het verzetten van zoveel werk, check je voor de laatste keer je mail en sluit je je PC af. Evi loopt nog even langs je bureau: of je zin hebt in een laatste potje pool. Jelle daagt je vanaf zijn bureau echter uit voor een rondje tafeltennis. Wat ga je doen?

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op de fiets naar kantoor.

Vergoot je (super)krachten

Werk met >700 fanatieke collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma in de pocket (bijvoorbeeld Econometrie of Marketing Analytics and Data Science of een andere bèta studie zoals: Wiskunde of Natuurkunde).
  • Het analyseren van grote datasets is een soort uit de hand gelopen hobby van je.
  • Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen op het gebied van online marketing.
  • Je bent analytisch sterk, kunt nauwkeurig werken en bent altijd op zoek naar verbeteringen.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.