You are here:

Administrateur HR & Finance

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Draag de verantwoordelijkheid voor de administratie van bijna 700 collega’s

Zorg voor de optimale HRM- en financiele administratie van al onze collega’s.

Het Belsimpel-team groeit onverminderd door. We werken inmiddels met ruim 700 collega’s op ons hoofdkantoor in Groningen en in onze zeven winkels. Dit brengt veel administratie met zich mee op het gebied van personeel en financiën. Als administrateur leid je deze processen in goede banen. Omdat je in deze combirol onderdeel bent van team Finance én team HRM sta je in direct contact met veel collega’s en heb je veel variatie in je werk! Binnen HRM draag je zorg voor een goede personeelsadministratie en ben je het aanspreekpunt voor vragen van onze collega’s. Op het gebied van Finance ben je medeverantwoordelijk voor een volledige en betrouwbare financiële administratie. Een hele gevarieerde duorol dus, waarin je de dagen op Finance en HRM afwisselt!

Wat doe je als Administrateur HR & Finance?

Je hebt als administrateur een heel afwisselende functie. Binnen HRM ben je verantwoordelijk voor het opstellen van contracten en contractwijzigingen. Je beantwoordt vragen van collega’s op allerlei terreinen en houdt in de salarisadministratie keurig alle wijzigingen bij. Je draait tweemaal per maand mee in de salarisverwerking. Daarnaast draag je zorg voor het doorlopen van de juiste processen wanneer er sprake is van ziekte en heb je daarin oog voor wat de collega nodig heeft. Op de dagen dat je op Finance werkt, voer je de taken uit die dag op jouw naam zijn ingepland. Dit varieert van het controleren en boeken van de te betalen inkoopfacturen aan onze leveranciers, het uitvoeren van restituties tot aan het verwerken van bankafschriften in het boekhoudsysteem. Binnen Finance liggen er bovendien veel mogelijkheden tot verdere doorgroei in specialisaties waarbij je een keuze maakt tussen de debiteuren- of crediteurenadministratie, maar waarbij het ook mogelijk is om je verder te ontwikkelen in het bijhouden van administraties van onze verzekerings- of identiteitsverificatietak. 

Zo kan je dag eruitzien

Een dag op Finance

Je hebt je jas nog maar net opgehangen, of je wordt op je schouders getikt door Gijs, een van onze inkopers. Hij heeft direct een belangrijke vraag voor je over een factuur van een van onze leveranciers, dus je loopt mee naar zijn bureau om hem van uitleg te voorzien. Daarna begint de dagstart om de planning en bijzonderheden voor de dag met elkaar door te nemen. In de ochtend houd jij je bezig met het checken van de facturen van onze leveranciers. Deze zet je vervolgens door naar een van je collega’s, die de betaling verder afrondt. Hierbij werk je met gigantische bedragen, dus je zorgt ervoor dat je de cijfers met de grootste precisie naloopt.

Vlak voor de pauze help je een andere Finance-collega nog even met de terugbetalingen aan klanten. Omdat je natuurlijk ook wilt dat klanten geen naar gevoel overhouden aan hun annulering of retour, is het zaak deze goed af te handelen. Tussendoor komt Daniëlle even bij je langs. Zij heeft een aantal declaraties van je collega’s verzameld, die eigenlijk ook vandaag nog verwerkt moeten worden.

Aan het einde van de dag heb je de inkoopfacturen, de restituties én debiteuren netjes verwerkt. Net als je op het punt staat om weer naar huis te gaan, tikt Controller Bart je op je schouder. Hij heeft met jouw input een project uitgewerkt om het verwerken van declaraties efficiënter te laten verlopen. Dat gaat jullie een hoop tijd besparen, dus je spreekt af om op je volgende Finance-dag even samen te kijken naar hoe jullie dit gaan implementeren. Dat belooft weer een mooie dag te worden!

Een dag op HRM

Je komt aanlopen bij je werkplek en pakt meteen een kop koffie voor jou en de HR-coördinator die al vroeg op zijn plek zit. Je hebt vandaag een HRM-dag op het programma staan! Je opent de HRM-planning, bekijkt jouw taken voor vandaag en stemt met de HR-coördinator af er nog bijzonderheden zijn. Het is de week van de verloning voor collega’s met een vast dienstverband, dus je opent de salarisadministratie en controleert alle bijzonderheden voor deze maand. Als je ervan overtuigd bent dat alles er juist in staat, stuur je het overzicht door. Nu is het wachten tot je de loonstroken ontvangt, zodat je kunt controleren of die allemaal kloppen.

Ondertussen is Lia aan je bureau komen staan. We hebben een nieuwe collega kunnen aannemen voor een vacature die al lang open stond! Gelijk willen we het arbeidscontract toesturen. Lia heeft dit alvast opgesteld en flexibel als je bent doe je hier meteen even een tweede check op. Voordat je met het hele team van je lunch gaat genieten op ons dakterras, heb je nog mooi even tijd om in de mailbox van HRM te kijken. Een paar vragen van collega’s over vakantiedagen kun je direct beantwoorden!

Direct na de lunch heb je een overleg staan met team HRM. Jullie bespreken de recente wijzigingen die zijn doorgevoerd in de contractadministratie en nemen samen de planning door voor de komende twee weken. Daarna heb je wat uitgebreider de tijd voor de HRM-mailbox. Jeroen heeft een aantal wijzigingen doorgestuurd, die je direct verwerkt in de personeelsadministratie. Een update over een complex verzuimdossier vraagt wat meer aandacht. Je schrijft dit op om morgen met de HR-coördinator te bespreken hoe dit het beste kan worden aangepakt. Als de dag er bijna op zit komt HRM controller Robert-Jan langs lopen. Hij heeft het project om de afwezigheidsregistratie te vereenvoudigen afgerond! Dat gaat jou een hoop tijd besparen, dus je spreekt af om hier morgen meteen even samen naar te kijken. Dat belooft weer een leuke dag te worden!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

05-locatie075x1502114942full-width.png

Werken in hartje Groningen

 Op je fiets naar kantoor

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Vergroot je (super)krachten 

Werk met > 650 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je hebt een MBO of HBO-diploma op het gebied van personeelsadministratie of financiële administratie;
  • Je bent secuur en gestructureerd en krijgt er energie van als overzichten precies kloppen;
  • Administratief ben je sterk en ook werken met Excel is voor jou geen probleem;
  • Je kunt zowel zelfstandig als goed in een team werken; 
  • Je bent toegankelijk voor collega’s en kunt goed communiceren;
  • Je bent integer en weet goed om te gaan met gevoelige en persoonlijke informatie;
  • Je wil tussen de 32 en 40 uur per week werken.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.