You are here:

Strategic Partnerships & Sales Manager

Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Vertegenwoordig de Gomibo Group en realiseer strategische samenwerkingen die bijdragen aan de internationale groei van het bedrijf

Partnerships in alle vormen en maten.

Als Strategic Partnerships & Sales Manager vertegenwoordig je de Gomibo Group in binnen- en buitenland en is het jouw taak om op strategisch niveau commerciële partnerships op te zetten en te onderhouden. Jouw rol is van groot belang in de schaalvergroting van Belsimpel in Nederland en het internationale equivalent Gomibo in Europa.

Binnen de Gomibo Group opereren meerdere commerciële teams. Zij houden zich elk bezig met partnerships binnen hun eigen domein. De partnerships waar jij verantwoordelijk voor wordt, stemmen we samen met je af op basis van je interesses en vaardigheden. Door jouw expertise in relatiemanagement, je commerciële instelling en overtuigingskracht weet je de internationale visie van Gomibo te vertalen naar concrete doelstellingen en afspraken. Ga jij de uitdaging met ons aan?  

Partnerships & Gomibo Group

Voor commerciële afspraken en het afstemmen van provisies en budgetten hebben we belangrijke partnerships met fabrikanten en leveranciers. Jaarlijks wordt er bij deze partijen voor honderden miljoenen euro’s aan producten ingekocht en verkocht, wat het managen van deze partnerships cruciaal maakt.

Daarnaast willen we onze partnerships met providers (operators) in Nederland naar een hoger niveau tillen. We werken samen met partijen als Vodafone, T-Mobile en KPN om belangrijke deals te sluiten op gebied van marketing en sales en de verkoop van abonnementen. Vanuit analyses die ons data team verzorgt, stellen we commerciële plannen op om zoveel mogelijk waarde te creëren voor zowel de partner als onszelf.

Naast het uitbreiden en onderhouden van de partnerships met fabrikanten, leveranciers en providers, houden we ons bezig met grote projecten waarbij zij een belangrijke rol spelen. Een aantal voorbeelden:

 • De uitbreiding van partnerships in Europa door middel van het opzetten van nieuwe samenwerkingen met buitenlandse providers e.g. Deutsche Telecom.
 • Het toevoegen van nieuwe productcategorieën aan ons assortiment, zoals streamingpartijen Netflix en Viaplay.
 • Het in de markt zetten van onze softwareproducten als SaaS-oplossing (software-as-a-service). Doordat we jarenlang ervaring hebben in de telecommarkt, weten we precies wat er nodig is om klanten de beste ervaring te geven. Met Gomibo, ons platform en spin-offs Verifai (onze ID-verificatie software) en Tulip Assist (verzekeringstak) bieden wij providers wereldwijd een oplossing voor de beste klantervaring in één totaalpakket.

Wat doe je als Partnerships Manager?

Als Partnerships manager ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opzetten en onderhouden van partnerships met externe partijen.
 • Het maken van commerciële afspraken op basis van door collega’s gemaakte data gedreven analyses.
 • Het zorg dragen voor de naleving van alle commerciële afspraken op de juiste manier, waarbij je veel schakelt met andere teams binnen de Gomibo Group.
 • Het maken van strategische beslissingen en afspraken op het gebied van marketing, sales en supply chain, waarbij je samenwerkt met grote partijen als: Apple, Samsung, Google en Garmin.

Afhankelijk van je interesses, skills en persoonlijkheid wordt bekeken voor welke partnerships en projecten jij verantwoordelijk wordt. De focus van je functie kan op verschillende onderdelen liggen, waaronder:

 • Onderhandelingen & sales
 • (Trade) Marketing
 • Uitbreiding naar de Duitse markt en in de toekomst andere Europese markten
 • B2B sales van SaaS-proposities (software)

Als partnerships manager draag je een grote verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met commerciële afspraken zijn enorm. Gomibo regelt alles op het gebied van inkoop, sales en marketing zelf. Doordat we alles inhouse hebben zijn de lijntjes erg kort en kun je snel schakelen. Om alle afspraken in goede banen te leiden werk je veel samen met andere collega's, zo zorg je ervoor dat iedereen dezelfde stip aan de horizon heeft. 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor.

 

Focus op je persoonlijke ontwikkeling

Werk met > 700 gedreven collega's.

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

 • Je hebt aantoonbaar hbo of wo werk- en denkniveau en relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van e-commerce of in de telecom-, retail- of tech industry of je hebt daar aantoonbaar affiniteit mee.
 • Je bent commercieel, zelfstandig en communicatief sterk.
 • Je staat stevig in schoenen en deinst niet terug voor een onderhandeling of moeilijk gesprek.
 • Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit en zet graag dat stapje extra voor het beste resultaat of de beste deal. Dit betekent dat je naast strategisch werken ook nauw verbonden bent met het primaire bedrijfsproces en graag met je voeten in de klei staat.
 • Je bent flexibel en bereid om eens per twee weken voor werk te reizen bijvoorbeeld naar de Randstad of eventueel naar het buitenland voor afspraken met partners.

Voor deze rol zoeken we specifiek naar een collega met meerdere jaren werkervaring in de commerciële hoek. De partnerships en type projecten verschillen in scope, complexiteit en verantwoordelijkheden. In het proces worden je takenpakket en de rol die je gaat vervullen bepaald op basis van je ervaring en wie jij bent. Zo is er de ruimte om naar een overkoepelende functie toe te groeien, waarbij je meerdere teams ondersteunt bij hun commerciële partnerships, of het bekleden van een leidinggevende functie.

Ben je starter en spreekt deze rol je aan? Bekijk dan de vacature voor: Partner Marketing Manager

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.