You are here:

Junior Video Producer (min 16 u/w)

Company
Belsimpel
Type
Parttime Position
Location
Groningen
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Bedenk, schiet en edit al onze video's, van intern beeldmateriaal tot televisiecommercials

Vertegenwoordig Belsimpel in 25 frames per seconde!

Beeld is een mooie manier om informatie aan te bieden aan onze klanten. En als jij van video's maken houdt, hoe leuk is het dan als je dat kunt combineren? Jij helpt als Junior Video Producer mee met het maken van video's in alle formats die we hebben ontwikkeld. Denk aan social video's, maar ook aan video's die in onze winkel worden gebruikt of toestelreviews. 

Wat doe je als Junior Video Producer?

Als Junior Video Producer bij Belsimpel ben je continu aan de slag met de videocamera of met Adobe Premiere Pro. Je filmt de beelden voor toestelreviews, social video's en meer. Voor de opnames regel je zelf dat de juiste presentatoren aanwezig zijn en dat producten ingesteld zijn en goed in beeld komen. Dat vereist een goede planning! Vervolgens edit je zelf de beelden tot een mooi eindproduct en met een beetje geluk zet je de content dezelfde dag nog online!

Je maakt content voor onze website, social media kanalen en interne doeleinden. Dit zijn media waarop jouw video’s een groot bereik krijgen; niet alleen in Nederland, maar in heel Europa. Jouw net gemonteerde video over de nieuwste iPhone wordt op social media sowieso door duizenden mensen bekeken. Je werkt met een scala aan video content zoals promotievideo’s voor wervingsdoeleinden, uitlegvideo’s en product reviews. Samen met je team film je op de verschillende afdelingen, op buitenlocaties of in onze filmstudio. We doen in ieder geval graag álles zelf. Heb je onze commercials al gezien? Deze zijn gemaakt door onze Video Producers in onze eigen filmstudio, niet gek toch?

De Junior Video Producer functie kan een fantastische springplank zijn voor een vergaande videocarrière. Je leert plannen, nieuwe concepten ontwikkelen en je hebt collega's die al jaren professionals zijn in het werk dat ze doen en je van goede feedback kunnen voorzien. Doorgroeien is een hele realistische optie en jezelf ontwikkelen is een garantie!

Zo kan je dag eruitzien

Bij binnenkomst werk je jouw to-do lijst bij en terwijl je de centrale planning bekijkt, zie je meteen al dat het een leuke dag gaat worden. Je hebt opnames ingepland voor een review van het nieuwste Samsung-toptoestelmet niemand minder dan de échte Kas van Belsimpel. Nog voordat het toestel verkrijgbaar is kun jij hem al bekijken terwijl de productshots klaar maakt die je gaat schieten. Na de opnames kun je niet wachten om in Premiere aan de slag te gaan. Na je eerste "snijronde" laat je je ervaren collega Frank je werk zien. Hij vindt het al heel goed en heeft nog een paar tips voor je om het nog beter te maken.

Creatief werk is zwaar werk en je gaat lunchen met je collega’s: even wat frisse lucht en een potje tafelvoetbal en je kan er weer tegenaan! Als je de feedback verwerkt hebt is je video inderdaad nóg beter geworden en je drukt dan ook vol vertrouwen op export. Simone van Team Marketing is enthousiast over je creatie en plaatst de video direct op de website en Instagram. Laat die duizenden views maar komen. Voordat je je computer uit zet kijk je nog even naar het draaiboek voor het Belsimpel-festival komend weekend; om ook wat beelden te kunnen schieten van het opbouwen van de feestlocatie besluit je wat eerder aanwezig te zijn. Dat wordt een vette aftermovie! Aan het einde van de dag ga je snel naar de kantine waar een aantal collega's al op je staat te wachten. Het zonnetje straalt en jullie hebben daarom besloten om te varen door de Groningse grachten met de Belsimpel sloep.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, bieden we ook: 

Volop doorgroeimogelijkheden

Vanaf dag 1 maak jij het verschil

Werken in hartje Groningen

Op je fiets naar kantoor

Vergroot je (super)krachten

Werk met >600 fanatieke collega's

Unieke werksfeer

Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt een WO-Bachelor of Master; 

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00;

  • Ervaring met Adobe Premiere is vereist, maar dit hoeft niet extreem uitgebreid te zijn;

  • Jij hebt enige ervaring met het gehele opnameproces van video's zoals de camera, belichting en het geluid;

  • Je bent een echte aanpakker en durft eigen keuzes te maken;

  • Je bent nog minimaal 2 jaar beschikbaar;

  • Het is een pre als je ervaring hebt met Adobe After Effects en Adobe Photoshop.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.