You are here:

Commercieel Marketing Traineeship

Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Bouw aan commerciele partnerships, realiseer strategische samenwerkingen en zorg voor een vliegende start van je carriere!

Fulltime | 40 u/w | wo-niveau | Hoofdkantoor Groningen

Commerciele partnerships in alle soorten en maten

Binnen de Gomibo Group opereren meerdere commerciële teams. Zij houden zich elk bezig met partnerships binnen hun eigen domein. Als Commercieel Marketing Trainee vertegenwoordig je de Gomibo Group in het binnen- & buitenland en ben je verantwoordelijk voor commerciële partnerships.

De partnerships waar jij verantwoordelijk voor wordt, stemmen we samen met je af op basis van je interesses en vaardigheden. Door jouw kwaliteiten te benutten en jezelf te ontwikkelen in relatiemanagement, je commerciële instelling en overtuigingskracht weet je de internationale visie van Gomibo te vertalen naar concrete doelstellingen en afspraken. Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende start van je carrière in de commerciële wereld? Dan is ons Commercieel Traineeship wat voor jou! 

Wat doe je als Commercieel Marketing Trainee?

Het Commercieel Traineeship is een intensief programma van 1,5 tot 2 jaar. Je wordt ondergedompeld in de Belsimpel-cultuur en krijgt de kans om samen te werken met professionals op commercieel gebied. Voor commerciële afspraken en het afstemmen van provisies en budgetten hebben we belangrijke partnerships met fabrikanten en leveranciers. Jaarlijks worden er bij partijen voor honderden miljoenen euro’s aan producten ingekocht en verkocht, wat het managen van deze partnerships cruciaal maakt.

We werken bijvoorbeeld samen met grote partijen zoals Vodafone, Google, T-Mobile en KPN om belangrijke deals te sluiten op het gebied van marketing en sales en de verkoop van abonnementen. Naast de commerciële plannen die we met onze Nederlandse partners afstemmen, houden we ook ons ook bezig met de uitbreiding van partnerships door heel Europa. We blijven innoveren op ons platform door nieuwe productcategorieën te blijven toevoegen aan ons assortiment, zoals streamingspartijen Netflix en Viaplay. Hiernaast zetten we onze softwareproducten als SaaS-oplossing in de markt. Zo bieden wij providers wereldwijd een oplossing voor de beste klantervaring in één totaalpakket. Ons Commercieel Traineeship biedt jou de kans om hierin je talenten te ontwikkelen en te ontdekken in de wereld van sales en klantrelaties door samen te werken met onze professionals op dit gebied! 

Trainee = ontwikkelen en groeien

Jouw ontwikkeling staat centraal tijdens het Traineeship. Je start samen met een hechte groep trainees direct een intensief trainingsprogramma, waarin je veel leert op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Je volgt trainingen waarbij de onderwerpen slim werken, presenteren voor externe partners, gespreksvoering maar ook vakinhoudelijke aspecten centraal staan. Vaardigheden waar jij de rest van je carrière enorm veel profijt van gaat hebben.

Gedurende het Traineeship blijven we met je in gesprek om te kijken naar jouw kwaliteiten, voorkeuren en wat er écht bij jou past. Wekelijks heb je 1-op-1 gesprekken met je begeleider. In deze gesprekken komen jouw ontwikkelpunten aan bod, maar is er ook genoeg ruimte om over commerciële vraagstukken te discussiëren. We helpen jou met je persoonlijke ontwikkeling op een unieke manier: vanaf dag 1 krijg je veel verantwoordelijkheden, precies zoveel als waar jij op dat moment aan toe bent (en misschien soms nét een beetje meer). Vervolgens zorgen we er voor dat jij al die verantwoordelijkheden op een slimme manier aanpakt én jouw kwaliteiten benut om deze aan te kunnen. Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Met je mede trainees ga je intervisietraject in met als doel jezelf nog beter te leren kennen en van elkaar te leren. Er is ook meer dan genoeg ruimte voor ontspanning en je onderneemt veel samen met je collega’s zoals een rondje varen door de Groningse grachten op de Belsimpel sloep, een teamuitje of onze standaard VrijMiBo! 

Na het Traineeship

Als Commercieel Trainee draag je een grote verantwoordelijkheid, want de budgetten die gepaard gaan met commerciële afspraken zijn enorm. We verwachten dat jij binnen twee jaar supergoed bent geworden op dit gebied. Gomibo regelt alles op het gebied van inkoop, sales en marketing zelf. Doordat we alles inhouse hebben zijn de lijntjes erg kort en kun je snel schakelen. Hierdoor kom je er ook achter waar jouw kwaliteiten en voorkeuren liggen. Samen bepalen we dan ook hoe jij aan de slag gaat na je Traineeship. Vanwege de commerciële diversiteit tijdens het Traineeship kan je alle kanten op binnen het bedrijf. Je kunt hierbij denken aan Strategic Partnerships & Sales Manager, Purchaser Hardware of Accessoires of Provider Partnerships Managers en nog veel meer! 

Wat kun je van ons verwachten?

Arbeidsvoorwaarden

Een goed salaris dat met je mee groeit.

Een gunstige pensioenregeling.

Veel benefits, zoals kortingen en sportmomenten met collega's. 

Gezelligheid

750 collega's met dezelfde werkdrive.

Teamuitjes, bedrijfsfeesten en VrijMiBo's

Een sloep om te varen door de Groningse grachten.

Ontwikkelmogelijkheden

 Persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Trainingen, 1-op-1 begeleiding, intervisie. Zoveel uitdaging en verantwoordelijkheid als je aan kan.

Werk & privé

Werken in het centrum van Groningen.

Training voor een goede werk-privébalans.

Flexibele starttijden & af en toe thuiswerken.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting.
  • Je bent commercieel, zelfstandig en communicatief sterk.
  • Je staat stevig in schoenen en deinst niet terug voor een onderhandeling of moeilijk gesprek.
  • Je bent proactief, hebt een hands-on mentaliteit en zet graag dat stapje extra voor het beste resultaat of de beste deal. Dit betekent dat je naast strategisch werken ook nauw verbonden bent met het primaire bedrijfsproces en graag met je voeten in de klei staat.
  • Je bent flexibel en bereid om eens per twee weken voor werk te reizen bijvoorbeeld naar de Randstad of eventueel naar het buitenland voor afspraken met partners.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier.