You are here:

Traineeship Online Marketing

Company
AdResults
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence, Online
Required language
Dutch
Website
https://adresults.nl/online-marketing-vacatures/

Description

Binnenkort gaat ons traineeship online marketing weer van start. Heb jij recentelijk een hbo- of wo-opleiding afgerond en zit je te springen om aan de slag te gaan in de online marketing? Of ben jij toe aan een carrière switch? Laat AdResults dan jouw carriere een kickstart geven! 

 Groningen ✦ 40 uur  ✦ €2.500 – €3.000

Solliciteer nu!

Begin jouw carriere bij AdResults als trainee online marketing!

Ben jij pas afgestudeerd of wil jij een carriere switch maken? Binnenkort starten we weer met een traineeship online marketing. In enkele maanden leer jij alles over het adverteren op Google (SEA) en Social Media, zodat jij na je traineeship aan de slag kunt als online marketing consultant. 

Wij zijn AdResults

Wij zijn hét bureau voor e-commerce, retailers en merken op het gebied van SEA, SEO, Social Advertising en Marketplaces. Eerlijk en oprecht, kennis en kwaliteit, innovatief en vooruitstrevend: dit zijn onze kernwaardes. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

Hoe ons traineeship online marketing eruitziet

De eerste maanden:

De eerste maanden volg je het traineeship samen met andere trainees. Dagelijks krijg je begeleiding van ervaren consultants om de basis van SEA en social advertising te begrijpen. Naast deze begeleiding krijg je ook een eigen buddy voor het eerste jaar. Je buddy is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen klanten en jij zult ook gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor deze klanten gedurende deze periode. Naast je dagelijkse taken, werk je aan het behalen van Google Ads-certificeringen en certificeringen voor social media.

Na je traineeship:

Na het traineeship ben je online marketing consultant. Je gaat zelfstandig Google Ads en social media campagnes opzetten, monitoren en bijsturen. 

Benieuwd hoe de werkdag van een online marketing consultant bij AdResults eruitziet? Klik dan op de link.

Start jouw carriere in de online marketing!

Waarom werken bij AdResults?

Bij AdResults is persoonlijke groei en ontwikkeling de hoogste prioriteit. Je krijgt toegang tot de uitgebreide kennis van je collega’s en leert veel van hen. Daarnaast denken we graag met je mee over verdere carrièremogelijkheden. Je werkt in een flexibele omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt, maar tegelijkertijd werk je samen met een team waar je je snel op je gemak zult voelen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je uiteraard ook van harte welkom bent.

Innovatief en vooruitstrevend
Bij AdResults krijg je de kans om te werken met geavanceerde AI-tools, inclusief premium accounts, en bieden we training en ondersteuning voor prompt-engineering, zodat je effectief gebruik kunt maken van AI in onze organisatie.

Great Place to Work
AdResults is een Great Place to Work! Dit betekent dat we een werkomgeving hebben waarin vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen. Een erkenning waar we supertrots op zijn!

Wat jij meeneemt als online marketing trainee:

✓   Een afgeronde hbo- en/of universitaire opleiding

✓   Interesse in en affiniteit met data-analyse en online marketing

✓   40 uur per week beschikbaarheid tijdens traineeship (na het traineeship is werken vanaf 32 uur per week mogelijk)

✓   Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

✓   Enige kennis van Google Ads, Google Analytics, social advertising en Microsoft Excel is een pré

 

Wat wij jou te bieden hebben:

Unieke kans om jezelf te ontwikkelen en veel doorgroeimogelijkheden

Een gezellig team van ervaren collega’s met een hoog kennisniveau

Leuke teamactiviteiten zoals borrels en bedrijfsuitjes

Flexibele werkomgeving: bepaal je eigen werktijden en werklocatie

Werken vanuit het buitenland

Wij zijn officieel Great Place to Work

Salaris tussen de €2.500 tot €3.000, afhankelijk van kennis en ervaring, op basis van 40 uur per week

Laptop, telefoon en thuiswerkfaciliteiten zijn beschikbaar

Vergoeding voor reiskosten

Pensioenregeling

Ben jij de trainee die wij zoeken? Reageer dan via deze link. Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet ons te benaderen via 050 700 1588

Solliciteer nu!