You are here:

Jacobs Douwe Egberts

Website
https://www.werkenbijjde.nl/
Sector
Online, Management
Required language
Dutch
Location
Utrecht

About Jacobs Douwe Egberts

|| Direct naar stages en vacatures ||


Ook jij kunt impact bij ons hebben!

JACOBS DOUWE EGBERTS is een internationale speler op het gebied van koffie en thee. In Nederland werken ruim 2.100 collega's samen om bij te dragen aan het succes van onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo, L'OR, Pickwick en Piazza D'Oro. We bieden medewerkers uit alle disciplines - van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain - volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen. Wat jij hier doet, wordt opgemerkt en heeft impact. Deze impact zie je terug in de organisatie, de merken, de producten én in jouw eigen ontwikkeling.


Werken voor de mooiste merken

Met sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Pickwick, Senseo en Piazza D'Oro is Jacobs Douwe Egberts marktleider op het gebied van koffie en thee.


Geef je carrière een boost

Je krijgt de vrijheid en de ruimte om je te ontwikkelen en om te doen waar je goed in bent. Binnen onze verschillende talentenprogramma’s is ons doel eenduidig: jou en je carrière tot bloei laten komen. Lees hier meer over het Graduate Program of de Sales Academy.


Internationale impact

Je hebt impact bij een grote internationale speler met internationale merken. Onze wereldwijde belofte is: “A coffee for every cup”. Om dit te bereiken hebben we talent nodig. Pak jij deze kans?