You are here:

Rocket Digital

Sector
Online
Required language
Dutch
Location
Groningen

About Rocket Digital

Wij zijn Rocket Digital. Een landelijk opererend online marketing bureau met noordelijke roots én mentaliteit.

Rocket Digital is net een beetje anders. Wij werken niet met interne targets of omzetdoelen die behaald moeten worden. We concentreren ons op duurzame relaties met opdrachtgevers en collega’s in plaats van snelle groei. Samen groeien. Vanuit deze filosofie is het onze missie om het meest klantgerichte online marketing bureau van Nederland te worden.

Wij helpen ruim 100 bedrijven met het realiseren van hun groeidoelstelling door de inzet van online marketing. Meer bezoekers en conversies, daar worden we blij van. En dat geldt ook voor onze klanten, die de geboekte resultaten en betrokkenheid binnen de samenwerking erg waarderen.

Bedrijven weten Rocket Digital puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. En daar zijn we bijzonder trots op!

Wij werken samen met uiteenlopende opdrachtgevers. Dit betreft o.a. Hanzehogeschool, Kaartje2go, Groningen Airport, Riksja Travel en een breed scala ambitieuze e-commerce bedrijven.

Onze dienstverlening is maatwerk, afgestemd op de situatie en behoefte van onze opdrachtgevers.


Werken bij Rocket Digital

Als trainee wordt je klaargestoomd tot Online Marketing specialist. Binnen het traineeship volg je een dagelijkse bootcamp, gegeven door onze specialisten. Zo maak je niet alleen kennis met alle facetten van online marketing, maar leer je ook je collega’s direct beter kennen.

Naast het volgen van bootcamps, is er ook volop ruimte om te studeren voor het behalen van Google Ads en Facebook certificeringen. We werken toe naar een situatie waarbij je zelfstandig je eigen opdrachtgevers begeleidt. De duur van het traineeship staat niet vast; eigen initiatief en een snelle ontwikkeling moedigen wij aan!

Na het succesvol afronden van de Rocket Digital Bootcamp, zul je onze opdrachtgevers helpen om hun groeidoelstelling te realiseren door de inzet van online marketing. Denk hierbij aan het opstellen van de campagnestrategie en het opzetten en optimaliseren van campagnes. Ook het contact met klanten – zowel telefonisch, per e-mail en op locatie – is een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Tijdens de eerste periode van de Traineeship werk je zoveel mogelijk op kantoor in een wisselende samenstelling, zodat je alle collega’s ontmoet. Daarna kun je zowel op kantoor als thuis werken, hierin bieden wij flexibiliteit en vrijheid.


Wat bieden wij

Een professionele en informele omgeving waarin je je snel kan ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan eigen initiatief en meningen van collega’s over de koers van het bedrijf wordt gehoord.

Alle collega’s hebben vier keer per jaar een informele kwartaalmeeting. Tijdens een kwartaalmeeting bespreken we hoe het gaat, of er zaken zijn die beter kunnen en/of er wensen zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

De primaire en secondaire voorwaarden zijn uiteraard goed:

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en werkervaring.
  • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Werken in een ambitieus team, met een zeer hoog kennisniveau.
  • Een extra salariscomponent, voor het opbouwen van pensioen.
  • Dagelijks een gezonde en gevarieerde lunch.
  • Elke donderdag een bootcamp training met het team.
  • Gezellige borrels en uitjes.


Wil je meer weten over Rocket Digital?

Bekijk onze website of neem direct contact op. Alle collega’s kunnen je vertellen je wilt werken bij Rocket Digital.