You are here:

VERGELIJK.NL

Sector
Online
Required language
Dutch
Location
Zwolle

About VERGELIJK.NL

Vergelijk.nl is een van de eerste vergelijkings-site van Nederland, met meer dan 23 jaar ervaring in de onlinewereld durven wij te stellen dat we op hoog internationaal marketingniveau opereren. Vergelijk.nl is onderdeel van Compare Group, naast Nederland hebben we nog vergelijking websites in Finland (Vertaa.fi), België (Vergelijk.be & Comparer.be) en Duitsland (ElCheapo.de). 

We zijn een dynamisch bedrijf met een frisse cultuur. Het team bestaat uit echte professionals. Als je daar eerder mee gewerkt hebt, dan weet hoe fijn het is om met goede mensen samen te werken en te kunnen sparren. Wij vinden het belangrijk dat je goed bent in wat je doet. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk om succes te boeken en dit te vieren. Dit betekent samen vooroplopen, blijven leren en samen plezier hebben!  

Bovenstaande visie is allemaal onderdeel van ons bedrijf, dit hebben we vormgegeven met ons Manifest en onze mascotte Bennie. Bij elke stap die we zetten vragen we ons af: What would Bennie the Owl do? Ben jij benieuwd wat Bennie zou doen en wil jij samen met een jong team hier onderdeel van zijn? Kijk dan verder bij onze vacatures.