Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijjde.nl/

Description

Functieomschrijving

Als stagiaire binnen het segment marketing team ontwikkel en implementeer je de segment marketing strategie en de operationele marketingplannen voor de verschillende klantsegmenten van JDE Professional, zoals bedrijven, instellingen en horeca. Het team analysereert de snel veranderende markt en creërt daarmee diepgaande consumer-, customer- en competitor insights. Deze inzichten worden vertaald naar vernieuwende koffie- en theeconcepten die aansluiten op de wensen en doelstellingen van onze klanten. 

Jouw taken zullen bestaan uit:

 • Ontwikkelen van POS/Communicatie materialen;
 • Meewerken aan nationale campagnes, beurzen en evenementen;
 • Onderzoek doen en verrichten van data- en marktanalyse;
 • Optimaliseren van de (digitale) customer journey;
 • Het ondersteunen van de Segment Marketeers en sales.


Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Voor de Stage Segment Marketing –zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

 • HBO/WO; bij voorkeur Marketing, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Hotelmanagement;
 • Een flexibele teamspeler die ook zelfstandig kan werken;
 • Affiniteit met de out of home markt en trends;
 • Sterke communicatieve en presentatie vaardigheden;
 • Projectmanagement vaardigheden, neemt initiatief en verantwoordelijkheid;
 • Resultaatgericht;
 • Goede beheersing van MS Office, met name Excel en PowerPoint.


Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Voor deze stage geldt een standaard JACOBS DOUWE EGBERTS vergoeding voor stagiairs van 450 euro (HBO) of 500 euro (WO) per maand, op basis van een fulltime werkweek. De stageperiode begint in januari 2022 en voor een periode van 5 à 6 maanden. Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een HBO of WO instelling.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Frances Wijsman, Segment Marketeer, bereikbaar op +31 621379632.


Enthousiast?

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Wij zien daarin graag terugkomen waarom jij bij JDE wilt stage lopen en welke ervaringen je meeneemt die je leven hebben verrijkt. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Intern.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.


Beschrijving van het bedrijf

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij JACOBS DOUWE EGBERTS, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als Stagiair Segment Marketing kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.