Company
Harvest Digital
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Consultancy, Online
Required language
Dutch, English

Description

Over deze functie

Ben jij straks klaar met je studie en op zoek naar een baan als Marketing Technology Consultant? Wij zijn op zoek naar young professionals die onze klanten verder willen helpen met het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen in Salesforce. Als Junior Marketing Technology Consultant gaan wij jou on-the-job opleiden. Je gaat direct aan de slag op uitdagende projecten onder begeleiding van een ervaren specialist. Daarnaast volg je trainingen en haal je de benodigde certificaten.  

 

Wat zoeken wij? 

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Marketing, Informatiemanagement of Bedrijfskunde. 

  • Je hebt een bewezen affiniteit met (Marketing) Technology en helpt klanten graag verder in hun digitalisering. 

  • Je bent proactief, werkt graag samen en jouw communicatie skills zijn dan ook on point. 

  • Spreekt vloeiend Nederlands & Engels.

 

Wat ga je doen? 

In de rol van Junior Marketing Technology Consultant ga je je voornamelijk bezig houden met het implementeren en optimaliseren van de Salesforce oplossingen Service – & Marketing Cloud. Onder begeleiding van een ervaren specialist ga je aan de slag op uitdagende projecten voor verschillende klanten. Zo automatiseer je complexe bedrijfsprocessen en zorg je voor overzichtelijke rapportages & dashboards. Je configureert zelf de oplossingen die passen bij de wensen van de klant. Komt er programmeerwerk bij kijken? Dan schakel je een developer bij die het werk oppakt. Je blijft wel betrokken en zorgt dat het eindproduct succesvol wordt opgeleverd.

 

Om up-to-speed te komen volg je de eerste 6 maanden inhoudelijke trainingen en behaal je de nodige certificaten. Ook gaan we werken aan je soft skills als communicatie, plannen & organiseren en samenwerken. Gedurende het eerste half jaar werk je ernaar toe om zelfstandig projecten op te pakken, klanten te trainen in het gebruik van de tool en te adviseren over de te nemen vervolgstappen. 

 

Wat werken bij Harvest voor jou betekent 

  • Werken bij een snelgroeiende growth agency voor mooie merken

  • Informele sfeer met korte lijnen, veel vrijheid en verantwoordelijkheid 

  • Training- en ontwikkelingsbudget 

  • Bonusregeling 

  • 27 vakantiedagen

  • Gratis lunch, gezellige borrels en uitjes

 

Over Harvest

Wij zijn niet het standaard digital marketingbureau en ook niet de grote werkgever voor IT’ers. We zijn een Growth Marketing Agency die beide werelden combineren om zo de mooiste resultaten voor onze klanten te behalen. Door onze onafhankelijkheid is er een informele sfeer met korte lijnen en veel vrijheid om jouw kansen te pakken. Is “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat het wel kan” jouw levensmotto? Dan zijn wij de club voor jou. 

 

Zijn wij een match? Top! Stuur je CV & Motivatie door naar Nadine van der Veen via nvanderveen@harvestdigital.nl