Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijjde.nl/

Description

Functieomschrijving

Als stagiair Webdevelopment en contentmanagement ga je binnen Quality & Projects voor een groot gedeelte, zelfstandig aan de slag om een gebruiksvriendelijke Management Tool neer te zetten.
De Management Tool, bestaat oa uit de processen, de werkinstructies, ons beleid en maatregelen binnen JDEP NL. Deze hebben vooral te maken met onderwerpen als; klanteisen, wet- en regelgeving en/of veilige uitvoering van de werkzaamheden.
 

De tool zorgt ervoor dat al deze belangrijke documentatie op één platform wordt aangeboden. Hiermee maakt de tool het mogelijk om de doelstellingen van de organisatie te monitoren, bewaken en beheren. Dit maakt dat deze stage een belangrijke toegevoegde waarde biedt aan het beheersen van het managementinformatiesysteem en het continue verbeteren van onze organisatie.

Je creëert deze tool met office 365 in SharePoint.

Uiteraard sta je er niet alleen voor en staat er een heel team klaar om hierbij te ondersteunen daar waar nodig. Naast het team word je begeleid door een ervaren en enthousiaste stagebegeleider.

We gaan er vanuit dat je zelfstandig aan de slag kan gaan en je weet hoe je SharePoint het beste kan toepassen. Jij bent de specialist op dit gebied binnen het team. Wij leren graag van jou en staan open voor innovatieve ideeën.

Er zal een basis plan klaar liggen met de informatie welke in het managementsysteem zal moeten komen te staan, ideeën hierover, het visuele aspect en andere inzichten zijn uiteraard van harte welkom.

Wat je gaat doen?

 • Je analyseert het bestaande Management systeem/tool;
 • Je denkt proactief na over mogelijkheden binnen office 365/SharePoint met als doel om een gebruiksvriendelijk en kwalitatief managementsysteem/tool neer te zetten voor de gehele JDEP NL organisatie;
 • Je stelt zelfstandig een plan van aanpak op voor de ontwikkeling van een verbetert managementsysteem.
 • Aandragen van creatieve en innovatieve ideeën op het gebied van ICT oplossingen;
 • Ontwikkelen van systeemoplossingen en een bijdrage leveren aan het totale Quality & Projects teamplan.
  Kortom: een creatieve en zelfstandige ICT-stage.

Functie-eisen

 • Minimaal een studie op HBO niveau;
 • Studie achtergrond in ICT, kennis van Microsoft 365 met name SharePoint is een must;
 • Mee willen denken aan de toekomst op het gebied van verduurzaming, vergroening en circulair bedrijfsvoering;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden (ook in het Engels);
 • Je bent gedreven en werkt nauwkeurig;
   

Aanvullende informatie

Als je bij ons werkt, heb je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt. Bij JDE krijg je een goede stagevergoeding en een verantwoordelijke rol in het team.

Om in aanmerking te komen voor deze stage moet je gedurende de volledige stage ingeschreven staan bij een onderwijs instelling.
 

DIVERSITY STATEMENT: Samen zijn we JDE!

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Enthousiast? Reageer nu!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal! Upload snel je CV en motivatiebrief. Je kunt reageren ter attentie van Joost Renckens, Talent Acquisition Specialist.
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roxanne Brandt via + 31 (0)6 30875311. Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.