Website
http://www.denieuwezaak.nl/vacatures/
Sector
Consultancy, Online, Intelligence
Required language
Dutch

About De Nieuwe Zaak

|| Direct naar stages en vacatures ||


Over De Nieuwe Zaak

Wij laten organisaties groeien

Als digital commerce experts verbinden wij marketing met techniek. We helpen B2B, retailers en A- merken met het oplossen van digital commerce vraagstukken om te kunnen groeien. Of het nu gaat om een nieuw commerce platform, een marketingvraagstuk, een nieuw design of een business strategie.

Onze 100 experts werken, samen met onze klanten, in multidisciplinaire teams en zorgen zo voor een naadloze integratie tussen strategie, creatie, techniek en marketing. Dankzij de combinatie van onze jarenlange ervaring, inzichten uit data en de juiste tools helpen wij opdrachtgevers met het behalen van hun e-commerce-ambities. Daarbij hebben we altijd 100% focus op hun rendement en de winkelervaring van hun klanten.

Binnen De Nieuwe Zaak laten we organisaties groeien door goed te zijn in wat we doen en door samen te werken. Door goed te zijn in wat we doen halen we resultaat, en resultaat halen is leuk! Samenwerken vinden we belangrijk omdat je met verschillende specialisten om je heen tot nieuwe inzichten komt. Ze leren je nieuwe dingen, geven je feedback om te groeien en helpen je verder als je vastloopt. Allemaal met de zelfde passie voor e-commerce. Elke dag een beetje beter, proactief handelen, professionele oplossingen bieden, en voorop lopen. We werken in multidisciplinaire en zelfsturende teams waarbij we samen verantwoordelijk zijn voor de koers en de prestatie van het team. Samen werken we aan hoogwaardige, innovatieve e-commerce projecten en daarmee aan de belangrijkste inkomstenbron van onze klanten. Je bent dus op elkaar aangewezen om succes te boeken én om dit te vieren.