1. De Old Spice man is terug (in half-nederlands!) in de nieuwste Bol.com vaderdag campagne!

Het is het jaar 2010 en tijdens de halftime show van de superbowl lanceert Old Spice een campagne die misschien wel een van de beste viral videos ever made is: The man your man could smell like. Grappig, memorabel en inderdaad heel erg mannelijk. Kijk hier de video voor als je toen tijdelijk onder een steen woonde:

https://www.youtube.com/watch?v=owGykVbfgUE

Nu heeft Bol.com het op één of andere manier voor elkaar gekregen om de man der mannen, in al zijn heerlijke mannelijkheid te laten uitleggen wat je papa wil voor vaderdag.
En als dit bedrijf je zo weinig kan schelen dat je de video nog niet hebt gezien, dan zou ik je zeer aanraden om dit nu alsnog te doen!

Heerlijk zeg ik, ok let’s go!

https://www.youtube.com/watch?v=y-YrjXIsVwU

2. Ze begrijpen dat je vader er altijd voor jou is

“… when your fietsband needed plakking” 
“… and your belastingformulier needed infilling”

Ten eerste is zijn Dunglish spot on. En verder heeft die onbekende halfnaakte man nog verrekte gelijk ook: Jouw papa was er voor jou toen je zat thuiskwam en eigenlijk flink moest kotsen of wanneer je weer eens een nieuw plankje in je kamer wilde. Daar was dan papa met de boor.

Och, wat hebben jullie gelijk.

3. They keep it real

Dus vergeet die sokken! Want die raak je toch alleen maar kwijt na een wasbeurt.

4. En geven vervolgens killer cadeau suggesties, letterlijk

Want waarom zou je niet gewoon een kettingzaag, een drone of een drone met daarin een kettingzaag voor vaderlief halen? Bovendien is er geen enkele algoritme die dit in mijn gerelateerde items had kunnen aanbieden, dus dank voor dit idee.

5. Tot slot geven ze je stof tot nadenken

Bol.com begrijpt dat vaders gewoon de helden zijn in ons leven en iets geweldigs verdienen.

Kortom, Bol.com snapt vaders. En een bedrijf dat snapt dat vaders een drone willen om hun afstandsbediening mee te vervoeren zodat ze niet meer hoeven op te staan of kettingzaag willen om hun spirit animal mee te unleashen, is een bedrijf waar we massaal onze vaderdag cadeaus gaan kopen!