SodaStream - Be more like Thor

Voor iedereen die voor deze zomer nog in shape wil komen kan deze video misschien goed van pas komen. 1 April introduceerde SodaStream – een producent van apparaten die koolzuur kunnen toevoegen aan water – namelijk haar nieuwe product HeavyBubbles. HeavyBubbles zou het ultieme product zijn waarmee je uiteindelijk misschien wel net zo sterk kunt worden als Thor Bjornsson (Game of Thrones). Of dit product nou echt het gewenste resultaat oplevert of niet, de video is in elk geval de moeite waard!

BMW - Baby Boots

Ook BMW liet 1 april dit jaar niet ongemerkt aan zich voorbij gaan. In een poging om het hele gezin te integreren in de BMW-ervaring, introduceerde de autoproducent een prachtig stel schoenen voor kleuters. Met behulp van de innovatieve xDrive technologie zal je kleuter sneller en veiliger leren lopen en er tegelijkertijd ook nog ontzettend stylish uitzien! Ook ideal voor als je nog geen rijbewijs hebt.

              

Nike - The Conductor

Het zal de gemiddelde basketballiefhebber niet zijn ontgaan dat de NBA-speler Kobe Bryant na een carrière van 20 jaar zijn laatste wedstrijd gespeeld heeft. Daarmee komt ook een einde aan een reeks commercials met Kobe Bryant in de hoofdrol, ter promotie van de gelijknamige kledinglijn in samenwerking met Nike. Gek genoeg bestaat deze laatste ode aan de basketbalheld uit een lied waarin fans beschrijven waarom ze Kobe haten, gedirigeerd door Kobe zelf.

LG – Get Ready to Play

Nog een video die werd gelanceerd op 1 april, maar dit keer gaat het niet om een grap. Jason Statham – die overigens alle personages in de hele commercial speelt – laat zien dat een normaal leven simpelweg onmogelijk is, met alle geweldige add-ons die de nieuwe LG G5 biedt. Wat ik zelf erg kan waarderen zijn de tekstjes met “dramatization” en “do not attempt” onderin het beeld. Op een kudde met stieren staan met twee brandblussers in je hand is niet gelijk wat ik meteen thuis zou uitproberen, maar het levert in ieder geval wel leuke beelden op!

Game of Thrones – 360 Video

Deze video kun je het best op je telefoon kijken zodat je het 360-effect optimaal kunt ervaren. Voor alle Game of Thrones fans die niet echt meer kunnen wachten op het nieuwe seizoen, hebben de producenten een filmpje vrijgegeven van de intro van de serie, waarin je om je heen kunt kijken in de Seven Kingdoms. Volgens Mark Zuckerberg himself is dit de meest bekeken 360 video op Facebook in de eerste 24 uur nadat hij werd geplaatst.

 

Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe commissieleden voor het Media Team! Heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je motivatie en CV naar Renee Boukens via intern@marug.nl.