Website
https://memo2.nl/
Field of work
Marketing Intelligence

About MeMo2

|| Direct naar stages en vacatures ||

MeMo² werkt voor de top 250 adverteerders, mediabureaus, reclamebureaus, consulting-bureaus en mediaexploitanten. MeMo² werkt dagelijks aan nationale en internationale onderzoeksprojecten op het gebied van (Crossmediale) Reclame Effectiviteit. Opdrachtgevers gebruiken de onderzoekproducten, diensten en inzichten van MeMo² om de effectiviteit van merk- media en communicatie-strategieën te optimaliseren. MeMo² combineert kennis op het gebied van kwantitatief marktonderzoek met geavanceerde (internet)technologie, en investeert in de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende methoden en technieken. 

Als MeMo² zijnde hebben we twee kantoren in Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam en het Data Science Center in Groningen. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging binnen marketing, media en/of onderzoek? Dan ben je bij MeMo² op het juiste adres! MeMo² biedt gevarieerde functies in een informele en uitdagende werkomgeving met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waarbij je samenwerkt met professionele, enthousiaste en ambitieuze collega's.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent en bieden de ideale opstap vanuit jouw opleiding naar de marketing- en onderzoekswereld. Wil jij los van de vacatures een open sollicitatie doen? Stuur je motivatie en CV naar work@memo2.nl