Website
http://nestle.nl
Field of work
Voedingsmiddelen

About Nestlé

|| Direct naar stages en vacatures ||

Nestlé is internationaal de absolute marktleider in voedingsmiddelen, The World Food Company No.1. Met 456 vestigingen in 84 landen en ca. 280.000 medewerkers wereldwijd is Nestlé een wereld op zich. Het internationale hoofdkantoor (Nestlé S.A.) is gevestigd in Zwitserland, waar in 1867 ook de basis voor het bedrijf werd gelegd. In 1867 werd gestart met het verwerken van zuivel tot houdbare consumentenproducten, inmiddels zijn daar talloze producten en merken aan toegevoegd.

Het hoofdkantoor van Nestlé Nederland staat in Amsterdam, waar ongeveer 250 medewerkers werken. Hier vandaan wordt de marketing en sales gedaan van een aantal zeer succesvolle producten en merken zoals NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT, LION, SMARTIES, BROS en NESTLÉ Nutrition. Daarnaast is Amsterdam het centrum voor Finance & Control, Export & Supply Chain en Human Resources.

De bedrijfscultuur

Nestlé is internationaal. Dat voel je. Dat proef je. Wel streeft Nestlé ernaar iedere Nestlé-onderneming, waar ook ter wereld, zo zelfstandig mogelijk te laten opereren, met lokaal management. Met deze bedrijfsfilosofie spelen we flexibel en dynamisch in op de eisen die elke lokale markt stelt.

De carrière: van starter…

Nestlé biedt jaarlijks een aantal afgestudeerde academische talenten de kans om in ons commerciële traject- het Young Talent Programme – te volgen, om zo binnen een aantal jaar uit te groeien tot topmarketeer, category manager of topsalesman/vrouw. Binnen dit traject staat naast het ontwikkelen van Marketing en Sales vaardigheden, jouw ontwikkeling centraal. De Nestlé Young Talent Business Course dient als selectie voor dit traject en vindt plaats in het voorjaar. Hier maken 24 commerciële talenten kennis met Nestlé, haar merken en met wellicht nieuwe collega’s.

…tot manager

Als Nestlé-manager heb je een goede opleiding gehad en ervaring opgedaan in de praktijk. Het is je eigen verantwoordelijkheid om te blijven ontwikkelen om zo aan de veranderende eisen van de functie en werkomgeving te kunnen voldoen en zo steeds waarde toe te voegen aan het bedrijf. Kennis en kunde worden versterkt met opleidingen in binnen- en buitenland.

Wij zoeken…

Voor het Young Talent Programme zoeken wij jonge academische talenten (bij voorkeur richting Bedrijfskunde of Economie) met de ambitie om de top te bereiken. Energieke en ondernemende persoonlijkheden die over een grote dosis drive en doorzettingsvermogen beschikken, maar daarnaast ook analytisch sterk zijn en communicatief zeer vaardig. Echte initiatiefnemers met leidinggevende capaciteiten en die zowel zelfstandig als in teamverband goed presteren. Ben jij geïnteresseerd in een commerciële carrière bij The World Food Company No. 1 en wil jij jezelf maximaal ontwikkelen? Dan is Nestlé iets voor jou!