Company
Belsimpel
Type
Graduation Internship
Location
Groningen
Sector
Intelligence
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Als jij groeit, groeien wij.

Met dit afstudeeronderzoek werk je met een dataset die zeer waardevolle informatie voor ons bedrijf kan leveren. Als klanten herhaalaankopen doen, dan ontstaat interessante informatie over keuzes die ze maken. Daar ga jij een flinke analyse op los laten, om onze website en processen te optimaliseren.


Je opdracht:

We verkopen bij Belsimpel producten van verschillende fabrikanten en providers, waardoor we veel data vanuit verschillende interessante invalshoeken hebben. Een relatief onontdekt onderdeel is churndata. Bestellen klanten de volgende keer weer bij ons, of doen ze dat via een andere partij? Kiezen ze voor dezelfde provider, of juist voor een andere? En hoe zit dat bij het telefoonmerk? Verschilt dat ook per merk of provider?

Je kunt je voorstellen dat dit veel interessante informatie oplevert over het gedrag van klanten, en dit is slechts een deel van de churndata waarmee je kunt werken. Er is nog veel meer mogelijk! Jij gaat bezig met het analyseren van deze churndata. Met de uitkomsten van je afstudeeronderzoek kunnen we vervolgens bezig met het optimaliseren van de website en de achterliggende processen. Jouw analyse heeft dus veel potentie om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren, onze klanttevredenheid te verhogen en bovendien groei te realiseren!


Hoe ziet afstuderen bij Belsimpel eruit?

Voordat je begint, bespreken we je opdracht en ambities samen met je begeleider in dieper detail. Op deze manier is alles helder voor jou, ons en de universiteit en kun je zo snel en goed mogelijk van start. Tijdens je gehele onderzoek krijg je begeleiding van slimme teamleden en toegang tot alle informatie die je nodig hebt. Bij ons ga je vanaf dag 1 zelf aan de slag, je kijkt dus niet alleen maar met anderen mee. Zo kun jij echt het verschil maken!


Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >450 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten


Wie ben jij?

  • Je bent een gemotiveerde wo-student die een afstudeeronderzoek zoekt waarbij je echt het verschil kunt maken. Bij ons geen afraffelen of quick-fixes; wij gaan elke dag tot het uiterste om het absoluut optimale resultaat te behalen, en jij gaat hierin met ons mee. Daarnaast kun jij goed werken in een teamverband, want je werkt samen met je teamgenoten. Onze teams zijn goed op elkaar ingespeeld en maak je geen zorgen: daar pas je hartstikke goed bij! 


Interesse? Bekijk de vacature hier!


Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?