Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description


Ontdek de wereld van de Marketing:

Wil jij alle aspecten van de marketing leren kennen? Volg dan onze Marketing-traineeship! Hierin word je getraind in verschillende marketinggebieden, waaronder data marketing, strategic marketing en social media-marketing. Na het volgen van dit traineeship heb je een heel compleet beeld van de marketingteams van Belsimpel en ben je bovendien in alle aspecten getraind. Je loopt mee in vier van onze Marketingteams: Marketingplanning & Executie, Brand, Social Media & PR en Data Driven Marketing.


Wat doe je als Marketing Trainee?

Marketing is één van de grootste drijfveren achter het succes van Belsimpel en bestaat uit veel verschillende onderdelen. We hebben daarom teams die allemaal hun eigen specialisatie hebben, maar samen het plaatje compleet maken. Als Marketing-trainee ben jij bezig om je alle aspecten eigen te maken, zodat je straks alle onderdelen van de marketing beheerst. Doordat je met de specialisten van deze teams samenwerkt, maak je een vliegende start en weet je straks tot in detail hoe alles in elkaar steekt. Je gaat vanaf dag 1 zelf aan de slag. Je hoeft dus niet alleen met anderen mee te kijken, want je leert het meeste door het zelf te doen.

Bij het Marketingplanning & Executie-team ga je aan de slag met alle ATL-marketing van Belsimpel. Je hebt hierbij contact met grote organisaties, zoals RTL, Q-Music en STER. In het volgende onderdeel ben je bezig met de ontwikkeling van het merk Belsimpel, samen met je teamleden van het Brand-team. Ook de Social Media & PR-strategie is onderdeel van je traineeship: zorg voor een boost in onze zichtbaarheid op social media en via de PR-kanalen. De laatste stop maak je bij team Data Driven Marketing, waarbij je de wereld van Facebook en Google induikt. Je denkt mee over onze advertenties via deze kanalen en tilt deze naar een hoger niveau. Na het afronden van alle vier de onderdelen weet je precies waar jouw hart ligt.


Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >450 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten


Wie ben jij?

  • Je hebt een WO-diploma in een relevante richting.
  • Je bent aantoonbaar analytisch sterk.
  • Je bent stressbestendig en hebt affiniteit met webshops.
  • Communiceren kun jij als de beste en je bent een echte teamplayer.
  • Organiseren is een van jouw (super)krachten en ook creatief denken ligt je goed.
  • Commerciële kwaliteiten en ervaring zijn een plus!

 


Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?