Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Online, Management
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Jij groeit en het bedrijf groeit mee.

Belsimpel.nl is de snelstgroeiende telecomwebwinkel van Nederland en werkt elke dag aan verdere groei. In deze functie zit je naast het vuur, dé kans dus om grote marketingdeals van dichtbij mee te maken. Vanuit het kantoor, midden in het centrum van Groningen, worden alle marketingactiviteiten ontplooid. In deze functie ben jíj medeverantwoordelijk voor de marketingplanning van Belsimpel.nl. 

Wat doe je als Marketingplanner?

Als marketingplanner van Belsimpel.nl houd je je bezig met alle marketinguitingen van Belsimpel.nl. Jij zorgt ervoor dat alle marketingacties worden gepland en dat alle aanbiedingen op onze website te vinden zijn. In deze rol maak je als parttimer kennis met verschillende aspecten van marketing en krijg je veel verantwoordelijkheid. Je bent slim, je werkt nauwkeurig en je vindt het een toffe uitdaging om aanbiedingen aan een miljoenenpubliek te serveren.

Met je team werk je samen met allerlei verschillende partners, zoals KPN, Vodafone en Huawei. Jij zorgt dat alle acties op onze website staan en maakt rapportages voor onze partners. Na afloop van een actie zorg je dat deze ook op tijd weer offline wordt gehaald. Bovendien schakel je met verschillende teams binnen het bedrijf, zoals Team Klantenservice en Team Winkels, om iedereen op de hoogte te brengen van de voorwaarden en andere info.

Naast de uitingen op onze website ben je ook verantwoordelijk voor de wekelijkse nieuwsbrief, die elke week bij duizenden lezers in hun inbox verschijnt. Je denkt mee over de content die je collega’s van Team Social schrijven en je zorgt ervoor dat de nieuwsbrief op tijd wordt verstuurd. Het Marketingplanning & Executie-team is een fanatiek en hecht team. Je werkt nauw samen met je teamleden, waarvan een deel studerende parttimers is. Ook met andere teams zijn de lijntjes erg kort, waardoor je erg makkelijk met je collega’s overlegt. 

Zo kan je dag eruitzien

Nadat je college is afgelopen, stap je op de fiets naar het centrum van Groningen. Zodra je het kantoor binnenloopt, word je begroet door Lars. Hij is een collega-Marketingplanner en moet ook werken vandaag. Je vult je Belsimpel-dopper met fris water en begint met het bijwerken van je mailbox. Er staan een aantal acties gepland, die je alvast gaat voorbereiden. Je opent het systeem en gaat aan de slag. Als je dit hebt gedaan, staat er een teammeeting op de planning. Hierin bespreken jullie de plannen voor de komende tijd. Je denkt mee over hoe we Belsimpel.nl nog meer zichtbaarheid kunnen geven. 

Na de meeting komt er een mailtje van T-Mobile; de actie die binnenkort zou aflopen is verlengd. Daarnaast komen ze met een nieuwe actie, waarbij klanten een cadeautje bij hun abonnement krijgen. Je verwerkt het allebei, waarna je aan de slag gaat met de rapportage. Je legt van alle partners vast op welke posities ze op de website staan, zoals we met ze hebben afgesproken. Als de werkdag voorbij is, speel je nog een potje pool met Laura. Na het winnen van dit potje loop je tevreden de deur uit.

Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >300 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je volgt momenteel een HBO- of WO-opleiding.
  • Je hebt een grote affiniteit met telefoons en tech trends.
  • Je weet goed onderscheid te maken tussen smartphones en fabrikanten in zowel prijs als kwaliteit en hebt brede kennis van technische specificaties.
  • Het omzetten van die kennis in een begrijpelijke, aantrekkelijke tekst is een eitje voor jou en je beheerst de Nederlandse taal dan ook uitstekend (zowel verbaal als geschreven).
  • Je neemt initiatief, kan mensen enthousiasmeren en werkt zowel in teamverband als individueel goed.

Interesse? Neem hier contact op!