Company
DDB Unlimited
Type
Starters Position
Location
Amstelveen
Sector
Consultancy, Intelligence
Website
https://www.ddbunlimited.nl/

Description

Kan jij data vertalen naar intelligente marketing? Naar concepten die hout snijden en campagnes die keiharde resultaten opleveren? Bij DDB Unlimited bouwen we onze marketing intelligence op big data. Niet puur op de bits and bytes, maar op de informatie die daarin verscholen ligt. Daarom zoeken we consultants die deze vertaalslag kunnen maken en onze klanten daarin kunnen meenemen. Die niet in hokjes denken, maar data en de daaruit voortvloeiende actionable insights in elke marketingvorm kunnen gieten.

Bedenk, leer en innoveer!
Innoveren zit in ons DNA. Daarom krijg jij als Business Consultant de ruimte om nieuwe klantstrategieën, analysetechnieken of marketingtoepassingen te bedenken – of bestaande technieken op een innovatieve, frisse manier in te zetten. Altijd samen met onze klanten, waar je intensief contact mee onderhoudt. Ook zien we graag dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dat doe je in de DDB Unlimited Academy, waar je werkt aan je consultancy skills, analytische vaardigheden en toolkennis. Heb je daarbij sturing nodig? Je eigen Personal Coach helpt je om qua kennis en skills in shape te blijven.

Wij zoeken:

  • Analytisch en sociaal sterke academici in de richting Econometrie, Marketing Intelligence of Bedrijfskunde.
  • Ambitieuze starters of young professionals met ervaring op het gebied van big data en/of marketing consultancy.
  • Consultants die de link tussen data, marketing en business helder kunnen verwoorden. Die representatief en zowel zelfstandig als in teamverband sterk zijn.
  • Ervaring met statistische toetsen, predictive modelling en datamining-methoden en -technieken.

Wat bieden wij jou?

De vrijheid om zowel DDB Unlimited als jezelf verder te ontwikkelen. Door databaseanalyses uit te voeren, passende marketingplannen te creëren en klanten te ondersteunen bij de uitvoering daarvan. Je komt veel bij klanten over de vloer om hen te adviseren en helpt de marketingdoelen te realiseren. Want als onderdeel van het internationale en NYSE-geregistreerde communicatienetwerk The Omnicom Group, staan we met onze voeten in de marketing- en communicatieklei. Dat betekent dat jouw concepten ook echt in de praktijk gebracht worden bij klanten als Air France-KLM, Centraal Beheer, McDonalds, Marktplaats en Holland Casino.

Interesse? Neem hier contact op!