Company
DDB Unlimited
Type
Internship
Location
Amstelveen
Sector
Consultancy, Intelligence
Website
https://www.ddbunlimited.nl/

Description

Wil jij data vertalen naar intelligente marketing? Naar concepten die hout snijden en campagnes die keiharde resultaten opleveren? Bij DDB Unlimited bouwen we onze marketing intelligence op big data. Niet puur op de bits and bytes, maar op de informatie die daarin verscholen ligt. Daarbij zoeken we scriptanten/stagiair(e)s die onze consultants ondersteunen om deze vertaalslag te maken, zodat onze klanten hierin meegenomen worden.

Bedenk, leer en innoveer!
Innoveren zit in ons DNA. Daarom kom jij als scriptant/stagiair(e) in aanraking met nieuwe klantstrategieën, analysetechnieken en marketingtoepassingen. Je verzorgt hierbij datapreparatie, analyses en/of een opzet voor klantpresentaties.

Wij zoeken:

  • Een analytisch en sociaal sterk persoon.
  • Ambitie rondom big data en/of marketing consultancy.
  • Vermogen om de link tussen data, marketing en business te leggen en te verwoorden.
  • Enige ervaring met statistische toetsen, predictive modelling en datamining.

Wat bieden wij jou?

De vrijheid om zowel DDB Unlimited als jezelf verder te ontwikkelen. Je draagt bij om de marketingdoelen van onze klanten te realiseren. Dat betekent dat jouw werk ook echt in de praktijk doorkomt bij klanten als Air France-KLM, Centraal Beheer, McDonalds, Marktplaats en Holland Casino. Want als onderdeel van het internationale en NYSE-geregistreerde communicatienetwerk The Omnicom Group, staan we met onze voeten in de marketing- en communicatieklei en werken we voor vele grote organisaties. Wie weet ben jij na de scriptie/stage onze nieuwe Business Consultant?!

Interesse? Neem hier contact op!