Company
Traffic4u
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Online, Management
Website
https://www.traffic4u.nl

Description

Wie we zoeken..

Ben jij een gedreven starter of heb je enkele jaren werkervaring, en op zoek naar een carrière in de online marketing? Weet jij je nieuwe kennis snel eigen te maken, houd je ervan om diepgaande analyses uit te voeren en weet je dit ook goed over te brengen aan klanten? Dan dagen wij jou uit voor het online marketing traineeship van Traffic4u.

Traffic4u Traineeship

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met ons eigen traineeship. En met succes. In al die jaren hebben we al veel online marketing talenten klaargestoomd voor diverse uitdagende (specialistische of brede) online marketing functies.

Wij zijn op zoek naar die talenten die het online marketing vak onder de knie willen krijgen en zo onze klanten kunnen begeleiden op weg naar de best passende online marketing strategie. 

Voordelen

Het online marketing traineeship biedt je de mogelijkheid om via een snelle leercurve het beste uit jezelf te halen en stoomt je klaar voor de rol van online marketing consultant. Tijdens de selectie wordt bepaald welke dienstverleningen je binnen je traineeship krijgt aangeboden en wordt er een op maat gemaakt aanbod gepresenteerd bij aanname. (voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen we je graag door naar https://www.traffic4u.nl/)

Veelal binnen een jaar leer je de kneepjes van het vak. Je werkt samen met onze online marketing consultants en werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten. Zo doe je in rap tempo ervaring op. In het traineeship is een belangrijke rol weggelegd voor jouw persoonlijke ontwikkeling: Zo leren we je niet alleen het vak, en hoe je omgaat met de tools waar Traffic4U mee werkt, je krijg ook direct in het eerste jaar al de kans waardevolle certificaten te behalen en we trainen je presentatieskills. Alles om jou op te leiden tot een consultant in de dop die stevig in zijn/ haar schoenen staat en onze klanten op strategisch niveau zal kunnen adviseren. 

Inhoud 

Het traineeship doorloop je in verschillende fases. Vanaf dag één krijg je een eigen mentor toegewezen; een senior online marketing consultant die je zal begeleiden in je werkzaamheden. Je ondersteunt de consultant in de dagelijkse werkzaamheden, gaat mee op klantbezoeken en leert ondertussen de verschillende diensten kennen die Traffic4u aanbiedt. In de tweede fase krijg je meer verantwoordelijkheden en daarop wordt de diversiteit in opdrachten afgestemd. In de derde, laatste fase van het traineeship ontwikkel je jouw consultative skills en maak je een start in de opbouw van je eigen klanten portfolio. Na afloop van het traineeship ben je een junior consultant waarna we samen nieuwe doelen formuleren om je verder te ontwikkelen. Bij Traffic4U is zoveel kennis te “halen” waardoor je jaren uitgedaagd zal kunnen worden in diverse specialismen, op verschillende posities.

Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling 

In de enorme groei die je doormaakt word je begeleid door je mentor en een Talent & Development Manager. Tijdens het traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en leer je het maximale uit jezelf te halen.  

Een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!

Lees hier de ervaringen van onze trainees:

https://www.traffic4u.nl/blog/voormalig-trainees-bram-de-haan-en-eline-hageraats-over-het-traffic4u-online-marketing-traineeship

Nog even op een rij:

Wat we je bieden

 • Een uitdagende werkplek (als onderdeel van het internationale IPG Mediabrands netwerk) waar je veel kunt leren (meer informatie over dit netwerk kun je vinden op www.mediabrands.nl)
 • Een op maat gemaakt traineeship; jij staat hierin centraal!
 • Interessante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers
 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris passend bij dit traineeship
 • De mogelijkheid bij goed functioneren door te groeien naar de functie van Online Marketing Consultant.

Vereisten

 • Afgeronde HBO/WO opleiding
 • Analytisch denkvermogen
 • Resultaatgericht
 • Oplossingsgericht
 • Nieuwsgierig
 • Flexibel
 • Ervaring met Online Marketing in een stage is een pré
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal / An excellent command of Dutch

Interesse? Neem hier contact op!