Company
Reprise
Type
Traineeship
Location
Amsterdam,Groningen
Sector
Consultancy, Intelligence, Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
09 February 2021
Finishes at
10 February 2021
Website
https://werkenbijreprise.nl/

Description

Ben jij een gedreven starter of heb je enkele jaren werkervaring en wil je graag aan de slag als online marketeer? Dan dagen wij jou uit voor het online marketing traineeship van Reprise

 

Het Online Marketing Traineeship van Reprise:

Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met ons eigen traineeship. En met succes. In al die jaren hebben we al veel online marketing talenten klaargestoomd voor diverse uitdagende (specialistische of brede) online marketing functies.

Wij zijn op zoek naar die talenten die het online marketing vak onder de knie willen krijgen en zo onze klanten kunnen begeleiden op weg naar de best passende online marketingstrategie. 


Voordelen:

Het online marketing traineeship biedt je de mogelijkheid om via een snelle leercurve het beste uit jezelf te halen en stoomt je klaar voor de rol van online marketing consultant. Tijdens de selectie wordt bepaald welke dienstverleningen je binnen je traineeship krijgt aangeboden en wordt er een op maat gemaakt aanbod gepresenteerd bij aanname.

Veelal binnen een jaar leer je de kneepjes van het vak. Je werkt samen met onze online marketing consultants en werkt aan uitdagende projecten voor onze klanten. Zo doe je in rap tempo ervaring op. In het traineeship is een belangrijke rol weggelegd voor jouw persoonlijke ontwikkeling: Zo leren we je niet alleen het vak, en hoe je omgaat met de tools waar Reprise mee werkt, je krijg ook direct in het eerste jaar al de kans waardevolle certificaten te behalen en we trainen je presentatie skills. Alles om jou op te leiden tot een consultant in de dop die stevig in zijn/ haar schoenen staat en onze klanten op strategisch niveau zal kunnen adviseren. 


Inhoud:

Het traineeship doorloop je in verschillende fases. Vanaf dag één krijg je een eigen mentor toegewezen; een senior online marketing consultant die je zal begeleiden in je werkzaamheden. Je ondersteunt de consultant in de dagelijkse werkzaamheden, gaat mee op klantbezoeken en leert ondertussen de verschillende diensten kennen die Reprise aanbiedt. In de tweede fase krijg je meer verantwoordelijkheden en daarop wordt de diversiteit in opdrachten afgestemd. In de derde, laatste fase van het traineeship ontwikkel je jouw consultatieve skills en maak je een start in de opbouw van je eigen klanten portfolio. Na afloop van het traineeship ben je een junior consultant waarna we samen nieuwe doelen formuleren om je verder te ontwikkelen. Bij Reprise is zoveel kennis te “halen” waardoor je jaren uitgedaagd zal kunnen worden in diverse specialismen, op verschillende posities.


Begeleiding en persoonlijke ontwikkeling:

In de enorme groei die je doormaakt word je begeleid door je mentor en een Talent & Development Manager. Tijdens het traineeship staat je persoonlijke ontwikkeling centraal en leer je het maximale uit jezelf te halen.  

Een unieke mogelijkheid om te werken en te leren binnen online marketing!


Wat we van je vragen:

 • Een afgeronde HBO/ WO opleiding
 • Analytisch denkvermogen
 • Leuk vinden om met data bezig te zijn (excel)
 • Resultaatgericht
 • Oplossingsgericht
 • Nieuwsgierig
 • Flexibel
 • Ervaring met Online Marketing in een stage is een pré
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal


Wat we je bieden:

 • Een uitdagende werkplek (als onderdeel van het internationale IPG Mediabrands netwerk) waar je veel kunt leren (meer informatie over dit netwerk kun je vinden op www.mediabrands.nl)
 • Een op maat gemaakt traineeship; jij staat hierin centraal!
 • Interessante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers
 • Ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Een marktconform salaris passend bij dit traineeship
 • De mogelijkheid bij goed functioneren door te groeien naar de functie van Online Marketing Consultant


Hoe collega’s werken bij ons ervaren:

Mijn traineeship bij Reprise is ontzettend dynamisch. Elke dag leer ik nieuwe dingen en krijg ik de kans om het beste uit mezelf te halen. Al snel krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan opdrachten voor topmerken!

Jessica de Vries, Programmatic Trainee.


Over Reprise:

Wij zijn Reprise (voormalig Traffic4u). Het leukste digital marketingbureau van Nederland. Sinds 2014 zijn we onderdeel van het wereldwijde IPG Mediabrands. Al sinds de begindagen van online werken wij aan de beste digitale strategieën voor klanten als G-Star, Jumbo, Landal Greenparks, Rabobank, TNT en Wehkamp. Dit doen we met een groep van ruim 150 gepassioneerde online professionals. In Groningen én Amsterdam. Bij ons kom je terecht in een cultuur waar hard wordt gewerkt, maar waar ook zeker ruimte is voor ontspanning. ‘Work hard play hard’ zeggen we dan. Dit zie je dan ook terug in de vele activiteiten die we voor onze mensen organiseren. Mogen we jou ook verwelkomen? Neem dan contact met ons op en wie weet ben jij binnenkort ook een Repriser! 

Interesse? Neem hier contact op!