Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Intelligence, Management, Online
Language
Dutch
Commences at
01 February 2020
Finishes at
01 July 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/

Description

Leren van ervaren Marketing professionals? Het kan bij Grolsch!

Hoe? 
Tijdens de stage op Marketing Operations.              
Waarom? 
Omdat jij, met ons, één van de visitekaartjes van Grolsch wilt zijn.
Waar? De Brouwerij in Enschede.
Met wie? Met onze Marketing collega’s.
Wanneer? Vanaf februari 2020. 

Zoek jij een uitdagende meewerk-stage waarbij je jouw opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen? Lees dan snel verder!


Over de afdeling

De afdeling Consumer & Shopper Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van merken als Grolsch, Kornuit, Peroni, Grimbergen en De Klok in Nederland. Het team Marketing Operations is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor onder andere het realiseren van verpakkingen, point-of-sale materialen, diverse sites en shops en de merkbeleving in de Grolsch Brouwerij Tour. Dit alles met als doel heel Nederland onze producten te laten leren kennen en zowel de hoofden als de harten van de Nederlandse consument te veroveren.


Tijdens deze stage…

… bied je als volwaardig onderdeel van het team ondersteuning op de afdeling Marketing en het team Marketing Operations. Daarnaast houd je je bezig met de verbetering van de Grolsch Brouwerij Tour en de Grolsch Shops, en help je bij de organisatie van verschillende eventprogramma’s in de brouwerij. Je borgt je werkzaamheden door uitwerking van processen en werkinstructies. Je ontvangt begeleiding, maar we verwachten bovenal een proactieve houding.

Wij zoeken een ondernemende, creatieve student die ervaring heeft met online marketing en een echte teamplayer is!

Je zit in de laatste fase van je hbo of wo-studie, bij voorkeur in de richting van commercie, marketing of mediaproductie. Een inspirerend portfolio is een pre. Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en bent thuis in digitale tools zoals emailmarketing, websites (content) en social media. Je hebt mogelijkerwijs enige praktijkervaring in een horeca omgeving, neemt verantwoordelijkheid en initiatief en bent in het bezit van een rijbewijs.


Wat neem je verder mee?

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf februari 2020.

Interesse? Neem hier contact op!