Company
Belsimpel
Type
Starters Position
Location
Groningen
Sector
Management
Website
https://www.werkenbijbelsimpel.nl/

Description

Ondersteun onze winkels en het support team op alle fronten.

Als perfecte aanvulling op het online concept is Belsimpel in 2014 begonnen met het openen van winkels. Inmiddels hebben we zeven goedlopende winkels door heel Nederland, waar we klanten dagelijks van hulp en objectief advies voorzien. Het Team Winkels Support is de schakel tussen deze winkels en het hoofdkantoor, en samen met de winkelcollega’s zorgen zij er op afstand voor dat we onze klanten ook face-to-face blij kunnen maken!

Wat doe je als Specialist Retailmanagement?

Als Specialist Retailmanagement werk je in het Winkelsupport-team dat echt een spin in het web is binnen het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat alles omtrent de winkels op rolletjes loopt en bent het eerste aanspreekpunt voor onze winkelcollega’s. Om de winkels hierbij goed te kunnen ondersteunen, werk je dan ook veel samen met bijna alle teams binnen Belsimpel: van team Verzenden en Bezorgen tot team Finance.

Het team werkt grotendeels op projectbasis, wat betekent dat je vaak aan meerdere projecten tegelijk werkt. Het is de kunst om alle ballen tegelijkertijd in de lucht te houden en ervoor te zorgen dat alle projecten van A-Z uitgevoerd worden, oftewel: overzicht bewaren, afstemmen met collega’s en coördineren staan centraal. Waar ga je zoal mee aan de slag? De inhoud van de projecten variëren. Zo ben je het ene moment bezig met het sluiten van deals om de apparatuur in de winkels te vervangen, en organiseer je op een ander moment de tweejaarlijkse retaildag óf ontwikkel je belangrijke trainingen. Naast deze projecten zorg je er natuurlijk ook voor dat de operatie goed blijft draaien. Zo help je bijvoorbeeld collega’s direct bij lastige vragen en situaties. Ook op commercieel vlak heb je volop inspraak. Op basis van analyses bepaal jij mede het assortiment in de winkels, zorg je ervoor dat de voorraad altijd op pijl is, en dat we altijd de juiste aanbiedingen tonen.

Ondanks dat de winkels inmiddels allemaal goed lopen, is Belsimpel relatief nieuw in de wereld van retail. Dit betekent dat er voldoende ruimte ligt voor optimalisatie van het winkelconcept. Je bent dus constant bezig met het verbeteren van winkelprocessen en voer je regelmatig analyses uit om dit te evalueren. Jij overziet dat onze klanten de best mogelijke service ontvangen in onze winkels. Met zoveel verschillende taken onder je hoede snap je dat je je als Specialist Retailmanagement nooit verveelt!

Zo kan je dag eruitzien

Wanneer je aankomt op kantoor, heeft Joanne al een heerlijke kop koffie voor je klaargezet. Vol energie beginnen jullie met de dagstart waarin jullie de prioriteiten en eventuele brandpunten voor vandaag bespreken. Niet onbelangrijk: het is een drukke periode met meerdere grote releases en we hosten volgende maand ook weer een retailevent. Jij begint deze ochtend met de wekelijkse analyses. Mooie resultaten! De cijfers van de winkel in Rotterdam zijn opvallend veel gestegen en je onderzoekt vervolgens waar dit uit kan blijken. Ondertussen wordt je gebeld door de winkel in Tilburg: er is een pinstoring. Je loopt naar team Systeembeheer om hier zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Terwijl je collega’s van Systeembeheer dit verhelpen, controleer je de pakbonnen en werk je de mailbox bij.

Het is tijd om te lunchen en je samen met een aantal collega’s loop je naar de Vismarkt voor wat lekkers: het is Snack Friday! Nadat je je verse broodje kip hebt opgesmikkeld besluit je om Aron in te maken met een potje tafeltennis. Floris is zo onder de indruk van jouw kunsten met een batje, dat je meteen wordt toegevoegd aan officiële onofficiële tafeltennis-ranking. Na de pauze bel je shopmanager Hermien om haar te voorzien van feedback op de verkooptraining die zij heeft gemaakt. Vervolgens vraag je een aantal offertes op bij de mooie locaties die je vorige week in Amsterdam hebt gezien voor de retaildag volgende maand, en ga je op zoek naar een teambuildingsactiviteit voor die zelfde dag. Vervolgens loop je de trainingsdag van volgende week nog eenmaal bij langs, en zorg je ervoor dat er nieuwe showmodellen naar de winkels worden gestuurd. Aan het einde van de dag stuur je de agenda en benodigde statistieken naar alle shopmanagers, zodat jullie dit maandag tijdens de conference call kunnen bespreken. Voldaan sluit je je computer af en loop je naar de kantine voor de VrijMiBo, het was een goede week! 

Wat bieden wij?

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor

  • Volop doorgroeimogelijkheden, vanaf dag 1 maak jij het verschil

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >450 fanatieke collega's

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding.
  • Je bent stressbestendig en weet hoe je de rust kunt bewaren.
  • Je bent bereid om incidenteel af te reizen naar de winkels in de rest van het land.
  • Je bent communicatief sterk en bent enorm goed in het onderhouden van relaties.
  • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent goed met Excel en statistieken.
  • Je kunt goed plannen en het overzicht bewaren is jouw tweede natuur.

Interesse? Neem hier contact op!

Sfeerimpressie Belsimpel Kerstdiner 2018

Ben jij er volgend jaar ook bij?