Company
AdResults
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 March 2021
Website
https://adresults.nl/online-marketing-vacatures/

Description

AdResults zoek binnenkort weer naar marketing trainees!

AdResults start eind maart weer met een Traineeship online marketing voor enthousiaste en gemotiveerde starters die recent een HBO en/of WO opleiding hebben afgerond!

Wil jij werken bij het beste (bron: Emerce 100), leukste en één van de snelst groeiende (bron: FD Gazellen 2020, Top 250 Groeibedrijven en Deloitte Fast 50) online marketing bureaus van Nederland? Lees dan snel verder en solliciteer voor het Traineeship online marketing bij AdResults! Wij zullen je opleiden om één van de beste online marketeers van Nederland te worden.


Hoe ziet het Traineeship online marketing eruit?

Het Traineeship zal minimaal zes maanden duren, waarbij wij jou gaan opleiden op het gebied van search advertising (SEA), Google Ads, Microsoft Advertising, website optimalisatie (SEO), social media marketing (Facebook & Instagram), Google Analytics, feed management, affiliate marketing en display advertising. Door zelfstudie, trainingen, meewerken en begeleiding van je buddy word je klaargestoomd tot een volwaardig Online Marketing Consultant.

De eerste twee maanden van het Traineeship zit jij elke dag samen met een ervaren online marketeer (met meerdere jaren werkervaring) om te beginnen met de basisbeginselen van Google Ads. Na het behalen van jouw Google Ads certificeringen zal jij ook getraind worden in andere online marketing kanalen. Na deze intensieve eerste twee maanden gaan wij jou koppelen aan een ervaren online marketing consultant bij AdResults, zodat jij mee kan werken aan zijn/haar klanten.

Na het Traineeship online marketing Nadat jij het Traineeship succesvol hebt afgerond, zal jij als online marketeer zelfstandig aan de slag gaan voor klanten van AdResults. De basis van jouw werkzaamheden is Google Ads. Afhankelijk van jouw kennis, inzet en ervaring is het mogelijk om in deze functie door te groeien tot senior online marketeer. De werkzaamheden zullen uitgebreid worden naar andere marketingkanalen, zoals bijvoorbeeld: Microsoft Advertising, Marktplaats AdMarkt, affiliate marketing, vergelijkersmanagement, feed management, social media advertising (Facebook & Instagram), SEO, site speed, Google Analytics en/of display advertising.


Onze nieuwe Trainee:

 • Heeft een afgeronde HBO en/of Universitaire opleiding;
 • Heeft affiniteit met online (marketing);
 • Is 40 uur per week beschikbaar;
 • Is in het bezit van rijbewijs B;
 • Beschikt over de volgende competenties: proactief, samenwerken, zelfontwikkeling, klantgericht, analyseren en communiceren;
 • Beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Heeft een streepje voor bij kennis van Google Ads, Google Analytics, HTML en Microsoft Excel;
 • Ontvangt een marktconform salaris en een goede pensioenregeling;
 • Krijgt ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling;
 • Krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen tot specialist;
 • Komt te werken in een bedrijf met een platte organisatiestructuur waarbij nieuwe ideeën en het opzetten van projecten zeer worden gewaardeerd en ook daadwerkelijk tot uitvoering worden gebracht;
 • Werkt in een jong team van gemotiveerde collega’s met een zeer hoog kennisniveau;
 • Neemt deel aan in-house trainingen.


De bedrijfscultuur van AdResults is uniek: AdResults stelt zowel haar klanten als haar werknemers voorop. De nadruk ligt hierbij vooral op prestaties die bijdragen aan het succes van het bedrijf als geheel. Natuurlijk is het ons doel om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Dit kan alleen worden bereikt door te investeren in goede mensen, consultants die bevlogen zijn om het beste uit de online marketing campagnes van hun klanten te halen. Daarom worden werknemers gestimuleerd in hun persoonlijke ontwikkeling om als individu door te groeien. De platte organisatiestructuur van AdResults helpt hierbij: nieuwe ideeën worden altijd enthousiast ontvangen, getest en na gebleken geschiktheid in praktijk gebracht.


Herken jij jezelf in deze vacature?

Neem dan snel contact met ons op! Stuur je foto, CV en motivatie naar info@adresults.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Voor vragen kun je ook direct contact opnemen met Benita Walda op 050 – 211 2604.