Company
Storm Digital
Type
Traineeship
Location
Amsterdam,Groningen
Sector
Intelligence, Online, Consultancy
Required language
Dutch
Website
https://www.stormdigital.nl/vacatures/

Description

Wist jij dat data & technologie inmiddels een cruciale rol spelen in de effectiviteit van digital  marketing? En dat jij met jouw affiniteit voor data en techniek bij Storm het verschil kunt maken voor topmerken als Volkswagen, Thuisbezorgd & ABN AMRO?

Met ons Data & Technology Traineeship bieden wij jou de kans om jezelf verder te ontwikkelen tot Technical Data Consultant en professional, terwijl je direct aan de slag gaat op uitdagende projecten.


Wat ga je doen?

  • Data specialist worden door direct te werken aan uitdagende klantcases
  • Jezelf ontwikkelen tot een echte professional door te werken aan je soft skills
  • Ontdekken welk specialisme binnen data het beste bij jou past


Wat breng je mee?

  • De drive om een specialist te worden binnen ons vakgebied
  • Aantoonbare affiniteit of ervaring met data in een webomgeving
  • Beginnende ervaring met HTML, CSS, Javascript en/of SQL
  • Een afgeronde (technische) HBO of WO opleiding


Het programma:

Als Trainee binnen Storm maak je vanaf dag één onderdeel uit van een vakteam en ga je meedraaien op lopende klantprojecten. Dit doe je onder begeleidingen van onze ervaren  specialisten die jou on-the-job de kneepjes van het vak leren. Natuurlijk volg je daarnaast  verschillende vakinhoudelijke trainingen die door onszelf of door onze partners worden gegeven. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Amsterdam of Groningen en zult regelmatig bij de klant op locatie zijn.

De focus in dit Traineeship ligt voor de periode van zes maanden op drie onderdelen:

  • Datacollectie: het verzamelen en organiseren van de juiste data door het implementeren  van tag managers en webanalytics systemen.
  • Data visualisatie: het inzichtelijk makelijk van cruciale data door het bouwen en  automatiseren van dashboards.
  • Data management: het implementeren van Data Management Platformen (DMP)  waarmee 360° klant- en bezoekersinformatie kan worden opgeslagen en omgezet in  specifieke acties (bijvoorbeeld personalisatie).

Verspreid over alle maanden volg je daarnaast ook basistrainingen en kennissessies over andere  specialismen binnen Storm zodat je kennis opdoet in de gehele breedte van ons vakgebied.

Young professional programma
Om je op weg te helpen als professional ga je deelnemen aan ons young professional programma, waar de focus ligt op het ontwikkelen van vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te worden. Samen met je mede trainees hebben jullie trainingsdagen en intervisies. Je krijgt daarnaast een persoonlijke mentor toegewezen die jou helpt het maximale uit jezelf te halen door maandelijks met je te zitten voor je persoonlijke doelen.


Collega's aan het woord:

1. Wat is het tofste project waaraan je hebt gewerkt? 
Wij hebben laatst een hackathon gehouden waarin collega’s met verschillende achtergronden samenkomen om een casus voor een klant op te lossen. Het is heel intensief 24 uur lang keihard werken, uiteindelijk ligt er dan een tof eindproduct. Deze wordt nu bij de klant geïmplementeerd.

Wat is je gekste eigenschap?
Heel impulsief keuzes maken en op de een of andere manier komt het altijd wel goed.

  Paul Wolters - Data Specialist


2. Wat is er zo leuk aan werken bij Storm?
De diversiteit in het werk zelf en de mogelijkheden die je hebt om je kennis uit te breiden, door de vele disciplines die intern aanwezig zijn kun je je bijna altijd wel richting een vakgebied ontwikkelen jij interessant vindt. Daarbij is het natuurlijk ook de sfeer die het werken bij Storm leuk maakt!

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten (tennis, fitness & sinds kort ook af en toe op de racefiets), gamen en series kijken.

 Ruben Oosterhoff - Data & SEA specialist


3. Wat is het tofste project waaraan jij hebt gewerkt?
De leukste projecten zijn de pressure cookers intern bij klanten. Samen met collega’s van verschillende disciplines een x aantal dagen bij een klant inhouse bezig zijn met nieuwe uitdagende projecten is echt ontzettend tof om te doen. Verder is het ook tof om samen met onze developers aan nieuwe tools te werken.

Wat doe je in je vrije tijd?
Muziek! Zelf maken of luisteren of afspeellijsten bouwen, en dan is elk genre welkom ???? Verder samen met mijn vriendin en/of vrienden bord/kaart/dobbel spelletjes, in elke vorm, daar ben ik altijd voor in! Tot slot is Netflix uitkijken ook een fijne bezigheid.

 Nick Rottink - Technical Data Specialist


Interesse? Neem hier contact op!