Company
Storm Digital
Type
Traineeship
Location
Amsterdam,Groningen
Sector
Intelligence
Required language
Dutch
Website
https://www.stormdigital.nl/vacatures/

Description

Heb jij de ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als specialist in Digital Marketing? En lijkt het jou tof om het maximale rendement uit alle marketinginspanningen van topmerken als KLM, Rituals, Audi & ABN AMRO te halen? Bij Storm Digital bieden wij de juiste toolkit voor de kickstart van jouw carrière in digital marketing. Zo leren wij je niet alleen de kneepjes van ons mooie vak, maar ook hoe jij als young professional het beste uit jezelf en jouw carrière kan halen.


Wat breng je mee?

  • Je hebt bewezen affiniteit met Digital Marketing en wil je hierin verder specialiseren.
  • Het lijkt jou tof om voor topmerken aan de slag te gaan en je beschikt dan ook over de juiste communicatie skills om ze verder te helpen.
  • Je bent op zoek naar een ambitieuze, dynamische omgeving waar werkplezier een belangrijke rol speelt en past daardoor uitstekend bij ons dna.Wat ga je doen?

Als Trainee binnen Storm kies je bij start een expertise (SEA, Social, Display, SEO of CRO) waarin jij je verder gaat specialiseren. Onder begeleiding van een ervaren specialist ga je direct aan de slag op klantprojecten zodat je on-the-job the kneepjes van het vak kunt leren. Om inhoudelijk up to speed te komen in digital marketing volg je daarnaast inhoudelijke trainingen en behaal je de benodigde certificaten. Ook bezoek je partners als Google & Facebook waar je deelneemt aan sessies over de nieuwste ontwikkelingen. In dit Traineeship werk je er naar toe om zelfstandig campagnes of projecten op te pakken, klantcontact te hebben en de klant te adviseren over de te nemen vervolgstappen. Je werkt voornamelijk vanuit ons kantoor in Amsterdam of Groningen en zult daarnaast regelmatig bij de klant op locatie zijn.


Expert worden in digital marketing

Wij bieden jou een omgeving waarin je specialist kunt worden, terwijl je ook kennis opdoet in de gehele breedte van digital marketing. Zo maak je deel uit van een van de vakteams waarin jullie je bezighouden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen jullie expertise. Je wordt bovendien gekoppeld aan een ervaren specialist (je buddy) die jou alle ins and outs van het vak bijbrengt. Daarnaast werk je vanuit een multidisciplinair klantenteam samen met andere digital marketing specialisten (SEO, Social, SEA, Display, CRO, Data, Creative) aan uitdagende vraagstukken van onze klanten. Innovatie & kennisdeling vinden we belangrijk en stimuleren we op verschillende manieren. Zo organiseren we 3x per jaar een Hackathon. Tijdens zo’n hackathon werk je met verschillende expertises (ook data specialisten & creatievelingen) 24 uur aan real-life klantcases. Aan jullie de taak om deze te ‘hacken’. We inspireren elkaar daarnaast maandelijks met klantcases tijdens onze ‘Storm-Cases’. Om nieuwe ideeën op te doen en kennis uit te wisselen met vakgenoten bieden we jou tevens de mogelijkheid om naar grote vakevents te gaan die relevant zijn voor jouw expertise. Bijv. Friends of Search, DMEXCO en Facebook Accelerate. 


Een steile leercurve

Direct bij start krijg je verantwoordelijkheden die passen bij je functie. Zo werk je als een junior consultant samen met collega specialisten regelmatig op locatie bij onze klanten. Je staat direct met ze in contact en neemt deel aan sessies relevant vanuit jouw expertise. Door deze dynamiek breng je skills direct in de praktijk en maak je grote stappen in je ontwikkeling als een professional & consultant. Natuurlijk bereiden we je hier op voor. Zo bieden we jou een Young professional programma met trainingen gericht op vaardigheden als samenwerken, communiceren en plannen & organiseren. Je maakt een talententest om je bewust te worden van jouw kwaliteiten en hoe deze in te zetten. Bovendien biedt het MyLearning platform van Accenture met meer dan 1000 trainingen genoeg keuze om het maximale uit jezelf te halen. 


Jouw groeikansen & perspectief

We snappen dat je het belangrijk vind om jezelf continu verder te blijven ontwikkelen. Dat vinden wij ook. Om jouw groei en ambities te blijven waarborgen leggen we daarom elk jaar jouw doelen vast in een kompas. Maandelijks sta je hierbij uitgebreid stil met je persoonlijke coach. Heb jij op een gegeven moment bepaalde skills onder de knie en ben je toe aan een volgende stap? We bieden genoeg kansen en perspectief. Zo kun je binnen je vakteam meer verantwoordelijkheden oppakken. Of je juist verbreden richting andere expertises als SEA, SEO, Social, Display, CRO en Data. Bovendien biedt het netwerk van Accenture Interactive de mogelijkheid om ook internationale ambities waar te maken. En kun jij een rol gaan spelen op vraagstukken van grote, internationale merken. 


Ons DNA

Bij ons vind je een hechte, open cultuur die wordt gevormd door het DNA van onze mensen. Een omgeving waar gedrevenheid & werkplezier hand in hand gaan. Onze vogels hebben stuk voor stuk de ambitie om voorop te lopen in ons vakgebied. We stimuleren ondernemerschap door genoeg kansen te bieden aan iedereen. Bij ons geen ellebogen cultuur. Successen vieren we met zijn allen. Naast het harde werken is er bovendien genoeg ruimte voor ontspanning. Zo organiseren we eens per jaar ons legendarische weekend weg (Storm-Sail) en ons fantastische kerstfeest, met partners, die zorgen voor genoeg fotomateriaal waar we jaren later nog van smullen. En ook al zijn we inmiddels onderdeel geworden van Accenture Interactive, wereldwijd grootste experience agency, dankzij onze nuchterheid zijn we lekker gewoon gebleven. 


Collega's aan het woord:

1. Wat is het tofste project waaraan jij hebt gewerkt?
Je kunt binnen Storm in no-time enorme stappen in je ontwikkeling maken. Ik vind vooral het leren-door-doen principe heel fijn, je krijgt snel verantwoordelijkheden over je eigen klanten en bent vaak op pad. Daarnaast bepalen collega’s natuurlijk voor een groot deel hoeveel plezier jij uit je werk haalt, dat zit bij Storm wel goed. Er staan regelmatig borrels, uitjes en andere activiteiten op de planning en doordat je met een jong team werkt hangt er een hele ontspannen en informele sfeer.

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden, daarnaast pak ik bij mooi weer graag een terrasje mee of trap ik een balletje in het Noorderplantsoen met vrienden.

  Michiel Zwama - Display Advertising Consultant


2. Wat is er zo leuk aan werken bij Storm? 
Het leuke aan werken bij Storm zijn de collega’s, de uitdagingen en vrijheid die je krijgt. Niet alleen dat, maar ook de sfeer binnen Storm is open, eerlijk en transparant. Als je wilt aanhaken bij een tof project, dan kan dat gewoon. Als je ergens heel goed in bent, of bepaalde interesses in een gebied hebt, dan krijg je de kans om daar tijd in te steken en jezelf daarin te ontwikkelen. Je wordt gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen en stappen te maken, mits je dat zelf natuurlijk ook wilt.

Wat is je gekste eigenschap? 
Ik heb de gewoonte om, vaker wel dan niet, tijdens het kijken van films op te zoeken hoe de film eindigt. Dus films met mij kijken is niet heel gezellig. Doe mij maar gewoon een leuk gesprek tijdens een borrel.

  Vi Nguyen - Social Advertising & Content Consultant


Interesse? Neem hier contact op!