Company
L'Oréal
Type
Internship
Location
Hoofddorp
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 August 2020
Finishes at
01 February 2020
Website
http://www.loreal.com/careers

Description

Per augustus 2020 beschikbaar.


Profiel

Ben jij een (HBO)/WO-Bachelor of –Master student in de richting van (Digitale) Communicatie/Marketing/Business en acht jij jezelf een echte future leader die bereid is verder te denken dan de ‘status quo’, dan kan jij het verschil maken. Wij zoeken een echte digital-addict die full-time beschikbaar is voor 6 maanden en up-to-date is met de digital trends. Daarnaast ben je flexibel en schrik je niet van verantwoordelijkheden en uitdagingen, maar ben je juist nieuwsgierig en ondernemend. Ook ben je communicatief sterk en spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels. Zet jij nou echt graag de consument centraal en ben je zowel goed in teamverband als zelfstandig? Lees dan gauw verder!


Waarom stage lopen bij L’Oréal?

L’Oréal is één van de meest innovatieve en digital gedreven FMCG-bedrijven in Nederland. Een stage bij L’Oréal laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij jezelf beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Intern Development Program (IDP), waarbij jouw ontwikkeling wordt gestimuleerd middels diverse activiteiten. Bij deze 6 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een master programma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden.


Wij bieden de volgende vier digital stages aan:


1. Digital - Professionele Producten Divisie

Deze stage is onderdeel van het multi-brand digital team op de Professionele Producten Divisie van L’Oréal Nederland. De taken waar jij je mee bezig zal houden zijn:

 • Alle merken van deze divisie stimuleren om digital love brands te worden ( (Carita, Decléor, Kérastase, L’Oréal Professionnel, Matrix, Redken, shu uemura);
 • Het onderhouden van de websites, mobiele apps, emails, social media platformen en online campagnes;
 • Het onderhouden van de B2B platformen van de verschillende merken: webshops, Connect app, ACCESS learning platform;
 • Assisteren in het voorbereiden van digitalgerelateerde workshops en trainingsessies voor de werknemers van L’Oréal en winkelpersoneel.


2. Digital Media - Consumenten Producten Divisie

Als corporate digital media stagiaire sta je in het hart van de digital media strategie van L’Oréal. Je functie is heel divers. Je zult je bezighouden met de technische opbouw van campagnes in verschillende tools naar analyse, werken met de luxe en proffesionele merken, maar je zult ook wat off-line media meekrijgen. Je houdt van aanpak en leert snel. De taken waarmee jij je mee bezig zal houden zijn:

 • Het onderhouden van de data collection structuur;
 • Het controleren van audience gebruik in Google tools en Facebook tools;
 • Het ondersteunen van search (SEA) campagnes;
 • Het opzetten van tests en een learning library.


3. Digital Content en Projecten – Consumenten Producten Divisie

Met de Digital Project Manager en de Content Managers werk je o.a. aan:

 • Het up-to-date houden van de digital assets (websites);
 • Optimaliseren van de User Experience van de digital assets;
 • Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van marketing campagnes;
 • Zorgdragen van kwaliteit en tijdigheid van optimalisatie van de digital assets.

Al je activiteiten analyseer je en stuur je zo nodig bij om jouw bijdrage te leveren aan de awareness, engagement en conversie doelstellingen voor onze merken.


4. Digital en Communicatie – Actieve Cosmetica Divisie

Je werkt binnen het ACD Digital & Communication team samen met de Digital Assets & Analytics Manager, de Social & PR Manager en de CRM Manager. Jij bent een echte ‘Digital duizendpoot’ en je draagt bij aan het behalen van onze (digital) paid, earned & owned doelstellingen. De werkgebieden zijn onder andere digital assets (websites), Search Engine Advertising (SEA), Search Engine Optimization (SEO), Social Media & Influencer marketing, CRM en analytics. Als persoon ben je een digital-social-addict, lekker kritisch, een echte teamplayer en houd je van aanpakken!


Wat bieden wij?

Wij investeren graag in jong talent! Naast veel eigen verantwoordelijkheid die je als stagiair krijgt, bieden wij ook zeer goede begeleiding en de mogelijkheid om jezelf met behulp van het Intern Development Program goed te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanuit een stage door te groeien naar ons Young Graduate Program.

De stagevergoeding bedraagt €650,- per maand en je ontvangt volledige reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een studenten OV-kaart.

Kan jij jezelf vinden in deze omschrijving en kan jij niet wachten om te starten met een uitdagende stage in een van de grootste FMCG bedrijven en marktleider van de cosmeticabranche? Solliciteer dan nu!

Interesse? Neem hier contact op!