Company
Jacobs Douwe Egberts
Type
Internship
Location
Utrecht
Sector
Management
Language
Dutch
Website
https://www.jacobsdouweegberts.com/nl/careers/your-international-career/netherlands/

Description

Company Description

Bij JACOBS DOUWE EGBERTS kan óók jij impact hebben, net als al onze ruim 12.000 gepassioneerde werknemers die actief zijn in meer dan 100 landen. Wij zijn er trots op dat we samen met hen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, Senseo, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. De impact die onze werknemers hebben op de organisatie, de merken en zichzelf, draagt bij aan onze wereldwijde belofte: “A coffee for every cup”. Kortom: Wat jij bij ons doet heeft impact. 

Job Description

Informatie over de afdeling

Jacobs Douwe Egberts Retail is de verkooporganisatie voor de merken Douwe Egberts, Pickwick, SENSEO® en L'OR espresso, gericht op het supermarktkanaal. Binnen deze unit zijn zo'n 70 professionals werkzaam.

Wat je gaat doen

Voor de afdeling Shopper Marketing zijn we per februari 2020 op zoek naar een fulltime stagiair voor een periode van 5-6 maanden. De afdeling Shopper Marketing houdt zich bezig met de ontwikkeling van de categorieën koffie en thee vanuit ‘shopper’ perspectief. Het ontwikkelen van een categorievisie, schapadvies voor retailers, communicatie naar onze handelspartners, analyseren van de koffie- en theemarkt en doorvertalen van marketing initiatieven naar de winkelvloer zijn voorbeelden van taken van de Shopper Marketing afdeling. In deze stage zul je ondersteuning geven aan de Category Manager door middel van het tracken en analyseren van de producten en het coördineren van instore activaties. Tevens zul je operationele ondersteuning bieden aan het totale shopper marketing team

Qualifications

Jouw profiel

  • Je bent een 3e/4e jaars WO student, bij voorkeur in de richting van een marketing gerelateerde studie;
  • Je hebt ambitie om in Shopper Marketing & Sales (FMCG) te gaan werken;
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief;
  • Je bent ondernemend en resultaatgericht;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je beheerst MS Office, met name Excel en PowerPoint;
  • Je bent 5-6 maanden fulltime beschikbaar.

Additional Information

For this internship at JACOBS DOUWE EGBERTS a standard compensation applies. This internship is for a period of minimum 5 months, starting as soon as possible. You need to be registered for the entire duration of the internship.

Interesse? Neem hier contact op!