Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management
Language
Dutch
Commences at
01 February 2020
Finishes at
01 August 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/

Description

Brand Manager horeca en events in spe gezocht! Ben jij helemaal thuis in de festival wereld? Leef jij voor de horeca en alles waar het bruist? En ben jij creatief en heb je een passie voor merken? Kom stage lopen bij Grolsch!

Hoe? 
Als stagiair(e) Brand Marketing horeca en events.               
Waarom? 
Omdat jij je klaar wilt stomen voor een marketingcarrière in FMCG/Retail/Horeca
Waar? Onze Brouwerij in Enschede of vanuit ons kantoor te Amsterdam
Wanneer? Vanaf februari 2020.

Ben jij een hbo/wo student en heb jij een passie voor mooie merken? Wil jij een uitdagende stage aangaan waar jij jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden? Lees snel verder!


Over Grolsch

Koninklijke Grolsch is volop in beweging! Draaide zo’n vijf jaar geleden vrijwel alles nog om het merk Grolsch, vandaag de dag heeft Koninklijke Grolsch naast het karaktervolle Grolsch merk een scala aan mooie, opkomende merken en segmenten zoals Kornuit, Asahi Super Dry, Peroni, Meantime en Grolsch Radler. Samen met jou willen we met dit mooie portfolio aan merken de Nederlandse markt veroveren. Hoe? Onze merken kennen verschillende doelgroepen die om verschillende redenen en verhalen geïnteresseerd zijn in onze bieren. Wij zijn op zoek naar een student die ons wil helpen deze doelgroepen te bereiken met een focus op horeca en festivals.


Tijdens je stage….

…krijg jij de uitgelezen kans om de wereld van marketing, horeca en events te ontdekken! Samen met onze brandmanagers help jij mee met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie en activaties voor de verschillende merken in deze kanalen. Daarbij ben je mede het aanspreekpunt voor verschillende festivals door heel Nederland, met een belangrijke focus op Amsterdam/Randstad. Jij onderhoudt samen met de Brand Managers van Koninklijke Grolsch contact met de Festivalorganisaties, je stemt diverse operationele marketing gerelateerde zaken met ze af en zorgt dat afspraken op en tijdens het festival uitgevoerd worden zoals besproken. Je biedt hierbij assistentie bij alle vragen en problemen, telefonisch én op locatie, ontwikkelt promotiematerialen en zorgt voor perfecte uitvoering van activatie zowel op locatie als via social media.

Jij vormt bij Grolsch je eigen stage, passend bij jouw passie en talent! Bij brand marketing gaat het om het raken en verrassen van de doelgroep, waarbij verwachtingen moeten worden overtroffen. Je krijgt dan ook alle ruimte om goede ideeën tot uitvoering te brengen.


Dit neem je mee:

  • Je zit in de laatste fase van je hbo-/ wo-opleiding. Bij voorkeur Bedrijfskunde, in de richting van Marketing
  • Je hebt affiniteit met marketing, het gedrag van consumenten en digitale/social media ontwikkelingen; daarnaast heb je een grote affiniteit met festivals;
  • Je bent bereid om in de weekenden te werken, alsook binnen de uren waarin festivals hun deuren geopend hebben;
  • Je bent proactief, flexibel en hebt een creatieve geest;
  • Je bent iemand met wie we graag een biertje willen drinken :)


Goed om te weten:

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor 6 maanden, startende in februari/maart 2020.

Interesse? Neem hier contact op!