Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management, Online
Language
Dutch
Commences at
01 February 2020
Finishes at
01 July 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/

Description

De ideale meewerkstage voor een multi-talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière in de communicatie.

Hoe? 
Tijdens de stage Corporate Communications.
Waarom? Omdat jij met deze unieke ervaring nog meer uit jouw opleiding gaat halen.
Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Met wie? De afdeling Corporate Affairs.
Wanneer? Vanaf februari 2020.

Wil jij het communicatie vak leren van ervaren professionals en volwaardig onderdeel zijn van ons team? Lees snel verder!


Tijdens de stage Corporate Communications...

…. werk je op de afdeling Corporate Affairs. Jouw doel? Het positief beïnvloeden van de reputatie van Grolsch, zowel intern als extern. Hierbij kun je denken aan juiste communicatie naar medewerkers over allerlei ontwikkelingen binnen en buiten Grolsch. Maar ook aan contacten met de media, diverse overheidsinstellingen en andere externe partijen die kunnen bijdragen aan een goede reputatie van Grolsch. Hoe we dat doen is heel divers. Naast deelname in verschillende organisaties, als bijvoorbeeld de Nederlandse Brouwers, zijn we ook partner van diverse organisaties zoals Veilig Verkeer Nederland met de BOB-campagne en andere projecten op het gebied van duurzaamheid en verantwoord alcoholgebruik. Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse manier van werken. Via de meest uiteenlopende projecten brengen we dit in de praktijk. Wij geloven dat duurzaam en verantwoord ondernemen ons en de wereld om ons heen verder kan brengen. En daar zetten wij ons graag voor in. Jij ook?


Dit ga je doen:

 • Je schrijft teksten voor zowel interne als externe communicatie;

 • Nadenken over activiteiten om onze doelstellingen te realiseren (zowel off- als online), goede ideeën werk je vervolgens uit tot concepten en voer je mede uit;

 • Samen met het team coördineer je activiteiten op het gebied van communicatie;

 • Je helpt mee met het optimaliseren van onze corporate website en je weet Social Media op een juiste manier in te zetten;

 • Je werkt samen met partners voor het onderhouden van een juist foto archief binnen het huidige onlinenetwerk waardoor onze media library online perfect zichtbaar is.

Wij zoeken een zelfstandige en creatieve student!
Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief. Jij hebt de invulling van jouw stage zelf in de hand! Door creatief en vooral jezelf te zijn, geef je vorm aan jouw eigen stage.


Wat is jouw profiel?

 • Je bent in je laatste fase van je hbo- of wo-opleiding op het gebied van Communicatie en/of Journalistiek;
 • Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en hebt kennis van E-commerce; We zoeken echter geen techneut, maar iemand met gevoel voor online communicatie;
 • Met jouw communicatieve skills weet jij op een passende manier jouw doel te bereiken;
 • Je schrijft makkelijk en vlot;
 • Affiniteit met duurzaamheid is in je voordeel;
 • Ervaring met Photoshop is een pré.

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf februari 2020. Goed om te weten: in geval van een onderzoek/opdracht zal je daarnaast ongeveer 3 à 4 dagen per week operationeel meewerken binnen het team.

Interesse? Neem hier contact op!