Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management
Language
Dutch
Commences at
01 February 2020
Finishes at
01 July 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/

Description

Ben jij op zoek naar een volledige meewerkstage waarin je wordt klaargestoomd voor een verdere carrière in FMCG, Retail of E-Commerce? Kom stage lopen bij Grolsch!

Hoe? 
Tijdens de stage op de Strategy afdeling van Grolsch (onderdeel van Marketing & Strategy).
Waarom? Omdat jij graag wilt leren van en werken met onze ervaren marketing collega's!
Waar? Op de brouwerij in Enschede.
Wanneer? Vanaf februari 2020.


Over Grolsch

Koninklijke Grolsch is volop in beweging! Draaide zo’n vijf jaar geleden vrijwel alles nog om het merk Grolsch, vandaag de dag heeft Koninklijke Grolsch naast het karaktervolle Grolsch merk een scala aan mooie, opkomende merken en segmenten zoals Kornuit, Asahi Super Dry, Peroni, Meantime en Grolsch Radler. Samen met jou willen we met dit mooie portfolio aan merken de Nederlandse markt veroveren. Hoe? Onze merken kennen verschillende doelgroepen die om verschillende redenen en verhalen geïnteresseerd zijn in onze bieren.


Tijdens je stage…

… biedt Grolsch je de kans om als volwaardig onderdeel van het Grolsch Strategy team te werken en te leren ván ervaren marketing professionals!

Het Strategy team is binnen de Marketing & Strategy afdeling onder andere verantwoordelijk voor de strategie op korte en lange termijn, de beschikbaarheid van onze bieren en het breed in de organisatie beschikbaar stellen van relevante markt- en consumenteninzichten. Daarnaast hebben ze een belangrijke adviesrol richting klanten (bijv. retailers en horecaondernemers) over de inrichting van hun bierassortiment.

Het team bestaat o.a. uit Insights Managers, Category Managers en Business Intelligence Analisten en heeft vanuit deze disciplines de verantwoordelijk voor de ondersteuning en performance van onze merken in alle verkoopkanalen. Dit alles met als doel heel Nederland ons rijke bierportfolio te laten kopen en drinken.

Jij vormt bij Grolsch je eigen stage, passend bij jouw passie en talent! Je krijgt dan ook de ruimte om goede ideeën tot uitvoering te brengen.


Dit neem je mee:

  • Je zit in de laatste fase van je hbo/wo opleiding. Bij voorkeur in de richting van Retail, Economie, Marketing of Media Informatie & Communicatie;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent proactief, flexibel en hebt een creatieve geest;
  • Daarnaast ben je altijd up-to-date over de nieuwste trends!


Goed om te weten:

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor 5-6 maanden, je start in februari 2020.

Interesse? Neem hier contact op!