Company
FrieslandCampina
Type
Internship
Location
Amersfoort
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 September 2020
Website
https://careers.frieslandcampina.com/

Description

Startdatum van deze stage is september 2020.

Als brand management stagiair(e) voor de merken Optimel & Vifit krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het Marketing vak te ontdekken en relevante werkervaring op te doen binnen de FMCG. Je draait volledig mee met het team en hebt de mogelijkheid om zelfstandig aan projecten te werken. Hierbij zal er altijd gekeken worden welke projecten aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen zodat je het maximale uit deze tijd bij FrieslandCamina kunt halen. Je zult bijvoorbeeld een grote ondersteundende rol spelen bij de innovatie- en activatieprojecten van Optimel & Vifit. Denk hierbij aan het analyseren van de markt, het opzetten en uitvoeren van samplingplan maar ook een onlineplan waarvan de nieuwsbrief en cashbacks een onderdeel zijn.

Je bent de schakel tussen verschillende interne afdelingen zoals bijvoorbeeld e-Commerce, digital, sales en packaging en daarnaast tussen diverse externe partijen zoals ons reclame-, design-, en packaging bureau.


What we ask

  • Een WO-master student (bijvoorbeeld: Marketing Management, Bedrijfskunde) of 4e jaars HBO student (bijvoorbeeld: Bedrijfskunde, Marketing, Small Business & Retail, Food Business, Commerciële economie);
  • Je hebt een ondernemende en pro-actieve persoonlijkheid en je durft initiatief te nemen;
  • Je bent resultaatgericht en je wilt graag zelfstandig projecten leiden van het begin tot eind;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een enthousiaste teamplayer met lef en een work-hard-play-hard mentaliteit
  • Je kijkt er naar uit om heel veel te gaan leren en schroomt er niet voor om je mouwen op te stropen;
  • Pré: Je hebt andere relevante (werk)ervaring opgedaan tijdens je studie


Ben jij een enthousiaste WO- of HBO-student met een work-hard-play-hard mentaliteit? Pro-actief, sociaal en heb je zin om heel veel te leren? Twijfel dan niet om te solliciteren en waardevolle werkervaring op te doen in de dynamische wereld van FrieslandCampina.

Interesse? Neem hier contact op!