Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management, Online
Required language
Dutch
Commences at
01 September 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/werken-bij-grolsch

Description

"Brand Manager in spe gezocht! Ben jij creatief en heb je een passie voor merken? Wij bieden de perfecte stage binnen onze brand teams van Koninklijke Grolsch!"

Hoe? 
Als stagiair(e) Brand Marketing.                

Waarom? 
Omdat jij je klaar wilt stomen voor een marketing carrière in FMCG/Retail/Horeca

Waar? 
Op onze brouwerij in Enschede

Wanneer? 
Vanaf september 2020. 

Ben jij een hbo/wo student en heb jij een passie voor mooie merken? Wil jij een uitdagende stage aangaan waar jij jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden? Kom stage lopen bij Grolsch!


Over Grolsch

Koninklijke Grolsch is volop in beweging! Draaide zo’n vijf jaar geleden vrijwel alles nog om het merk Grolsch, vandaag de dag heeft Koninklijke Grolsch naast het karaktervolle Grolsch merk een scala aan mooie, opkomende merken en segmenten zoals Kornuit, Asahi Super Dry, Peroni, Meantime en Grolsch Radler. Samen met jou willen we met dit mooie portfolio aan merken de Nederlandse markt veroveren. Hoe? Onze merken kennen verschillende doelgroepen die om verschillende redenen en verhalen geïnteresseerd zijn in onze bieren. Wij zijn op zoek naar een student die ons gaat helpen deze doelgroepen te bereiken. 


Tijdens je stage…. 

…krijg jij de uitgelezen kans om de wereld van marketing te ontdekken! Samen met onze brandmanagers help jij mee met het ontwikkelen en uitvoeren van communicatie en activaties voor de verschillende merken. Je maakt hierbij deel uit van de brand teams. Samen met hen zet je strategie om naar concrete acties om de verschillende doelgroepen te bereiken en te raken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van promotiematerialen, het regelen van events of het uitvoeren van een social media plan met ons in house content team.

Jij vormt bij Grolsch je eigen stage, passend bij jouw passie en talent! Bij brand marketing gaat het om het raken en verrassen van de doelgroep, waarbij verwachtingen moeten worden overtroffen. Je krijgt dan ook alle ruimte om goede ideeën tot uitvoering te brengen.


Dit neem je mee:

  • Je zit in de laatste fase van je hbo-/ wo-opleiding. Bij voorkeur Bedrijfskunde, in de richting van Marketing of Media Informatie & Communicatie (MIC);
  • Je hebt een affiniteit met marketing, het gedrag van consumenten en digitale/social media ontwikkelingen;
  • Je bent proactief, flexibel en hebt een creatieve geest.


Goed om te weten:

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor 5-6 maanden, startende in september/oktober.

Interesse? Neem hier contact op!