Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management
Required language
Dutch
Commences at
01 September 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/werken-bij-grolsch

Description

"Leren van ervaren Marketing professionals? Het kan bij Grolsch!"

Hoe? 
Tijdens de stage op Marketing Operations              
Waarom?
Omdat jij het visitekaartje van Grolsch wilt zijn.
Waar? 
De Brouwerij in Enschede.
Met wie? 
Met onze Marketing collega’s.
Wanneer? 
Vanaf september 2020.          

Zoek jij een uitdagende meewerk-stage waarbij je jouw opgedane kennis in de praktijk gaat toepassen? Lees dan snel verder!


Over de afdeling

De afdeling Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van merken als Grolsch, Kornuit, Peroni, Asahi Grimbergen en De Klok in Nederland. Het team Marketing Operations is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor onder andere het realiseren van verpakkingen, point-of-sales materialen, diverse sites en shops en de merkbeleving in de Grolsch Brouwerij Tour. Dit alles met als doel heel Nederland onze producten te laten leren kennen en zowel de hoofden als de harten van de Nederlandse consument te veroveren.


Tijdens deze stage…

… bied je als volwaardig onderdeel van het team ondersteuning op de afdeling Marketing en het team Marketing Operations. Daarnaast houd je je bezig met de verbetering van de Grolsch Brouwerij Tour en de Grolsch Shops, en help je bij de organisatie van verschillende eventprogramma’s in de brouwerij. Je bent daar medeverantwoordelijk voor een positieve bier- en merkbeleving bij onze consumenten, klanten en andere relaties van de brouwerij. Met onze expertise, energieke aanpak en enthousiasme maken we van elke bezoeker een echte ‘Grolsch ambassadeur’. Je ontvangt begeleiding, maar we verwachten bovenal een proactieve houding.


Wij zoeken een ondernemende en creatieve student.

Je bent in de laatste fase van je hbo of wo-studie, bij voorkeur in de richting van commercie en/of online marketing. Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en bent thuis in tools voor zoals emailmarketing, websites en social media. Bij voorkeur beschik je over enige praktijkervaring in een horeca omgeving, bent in staat onverantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief. Kortom: een representatieve organisator die van aanpakken weet!


Wat neem je verder mee? 

  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;  
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf september 2020.


Interesse? Neem hier contact op!