Company
Grolsch
Type
Internship
Location
Enschede
Sector
Management
Required language
Dutch
Commences at
01 September 2020
Website
https://www.koninklijkegrolsch.nl/werken-bij-grolsch

Description

"Ben jij op zoek naar een volledige meewerkstage waarin je wordt klaargestoomd voor een verdere carrière in FMCG, Retail of E-Commerce?"


Hoe? 
Tijdens de stage op de Strategy afdeling van Grolsch (onderdeel van Marketing & Strategy).

Waarom? 
Omdat jij klaargestoomd wilt worden voor een verdere carrière in FMCG, Retail of E-Commerce.

Waar? 
Op de brouwerij in Enschede.

Wanneer? 
Vanaf september 2020.


Over Grolsch

Koninklijke Grolsch is volop in beweging! Draaide zo’n vijf jaar geleden vrijwel alles nog om het merk Grolsch, vandaag de dag heeft Koninklijke Grolsch naast het karaktervolle Grolsch merk een scala aan mooie, opkomende merken en segmenten zoals Kornuit, Asahi Super Dry, Peroni, Meantime en Grolsch Radler. Samen met jou willen we met dit mooie portfolio aan merken de Nederlandse markt veroveren. Hoe? Onze merken kennen verschillende doelgroepen die om verschillende redenen en verhalen geïnteresseerd zijn in onze bieren.


Tijdens je stage…

… biedt Grolsch je de kans om als volwaardig onderdeel van het Grolsch Strategy team te werken en te leren ván ervaren marketing professionals!

Het Strategy team is binnen de Marketing & Strategy afdeling onder andere verantwoordelijk voor de strategie op korte en lange termijn, de beschikbaarheid van onze bieren en het breed in de organisatie beschikbaar stellen van relevante markt- en consumenteninzichten. Daarnaast hebben ze een belangrijke adviesrol richting klanten (bijv. retailers en horecaondernemers) over de inrichting van hun bierassortiment.

Het Strategy team bestaat o.a. uit Insights Managers, Category Managers en Business Intelligence Analisten en heeft vanuit deze disciplines de verantwoordelijk voor de ondersteuning en performance van onze merken in alle verkoopkanalen. Dit alles met als doel heel Nederland ons rijke bierportfolio te laten kopen en drinken.

Tijdens deze stage loop je mee met onze ervaren collega’s, en houd je je bezig met opdrachten die op dat moment actueel zijn. Daarnaast krijg je de ruimte om goede ideeën tot uitvoering te breng.


Dit neem je mee:

  • Je zit in de laatste fase van je hbo-opleiding. Bij voorkeur in de richting van Retail, Economie, Marketing of Media Informatie & Communicatie;
  • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je bent proactief, flexibel en hebt een creatieve geest;
  • Daarnaast ben je altijd up-to-date over de nieuwste trends!
     


Goed om te weten:

Het gaat hier om een fulltime meewerkstage voor 5-6 maanden, startende in september 2020.


Interesse? Neem hier contact op!